gnox
Üye
kurtulamıyorsan en az hasarla atlatmayı dene
babam beni yine drsaneye yolluyor nedense biliyorum çalışmak başarmak için ama ilç.eden ile gitmek zor minbüse bin git servisleride yok yolda sıkıntıdan müzik dinle başın ağrısınn dersten bieşy anlama herkez kopya çeksin quızde sen çekme düşük al ordaki havalıların alay konusu ol geçen yıl bunlar başım dan geçti habide darp yanlısın arkadaşlar kantindeki ekmeğin arasına konumuş iyi kesilmemiş patetes ve ketçap
öğğğğ buyıl dersaneye yazdırldıgım ve taksidi başaldıgı için sildiremem bu yüzden n az hasarla atlatmak istiyorum bana yardım da bulunun bi zahmet bfikir verin
yolda :
derste:
tenefüste:
böyle lütfen yolda müzik yerine bieşyler yazmak vey a okuya bilirim büyük ihtimalle arkadaşım olmaz vey a opulr ama olmaz diye farz edelim testmi çözsem ama hemen açılınca bilşmedğim için öçözemem
birde ramaznın sonunda açılıyor dersane kamp hrgün gidilcek
oruçlu oruçlu nasıl gidecem bilmiyom bayılır kalırım diye korkuyom
öğğğğ buyıl dersaneye yazdırldıgım ve taksidi başaldıgı için sildiremem bu yüzden n az hasarla atlatmak istiyorum bana yardım da bulunun bi zahmet bfikir verin yolda :
derste:
tenefüste:
böyle lütfen yolda müzik yerine bieşyler yazmak vey a okuya bilirim büyük ihtimalle arkadaşım olmaz vey a opulr ama olmaz diye farz edelim testmi çözsem ama hemen açılınca bilşmedğim için öçözemem
birde ramaznın sonunda açılıyor dersane kamp hrgün gidilcek
oruçlu oruçlu nasıl gidecem bilmiyom bayılır kalırım diye korkuyom