Kurtlar Vadisi Terör, Terör Mağdurlari Için Yayinda!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Kurtlar Vadisi Terör, Terör Mağdurlari Için Yayinda!

Pana Film, RTÜK tarafından yayınlanmasına izin verilmeyen Kurtlar Vadisi Terör dizisinin ikinci bölümünün 18 Ekim Perşembe akşamı ilk ve son kez yayınlanacağını açıkladı.

Dizinin ikinci bölümü için yayınlayıcı kanal Show TV'den hiçbir ücret talep etmeyeceklerini açıklayan Pana Film yetkilileri, ilgili televizyon kanalının da dizinin tüm reklam gelirlerini şehit yakınları ve diğer terör mağdurlarına bağışlayacağını bildirdi.

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
eeee sanal olarak kendimizi tatmin edeceğiz herhalde böyle...

polat alemdar teröristleri ininde falan avlayacak 3-5 soysuzun leşini serecek böylece acı hafifleyecek öyle mi?

kurtlar vadisi ırakta çuval geçirme olayının intikamını alıp nasılda amerikalıları dize getirdik amaa..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Dizinin son kısmına yetişebildim. Amacım siyaset yapmak değil ama Devrimcileri terörist gibi gösteren bir toplantı yapmışlar. Saçmalık. Kimin ne olduğunu bilmiyorlar; Öcalan ile Mahir Çayan aynı okul, aynı sınıftalardı; ama bir Mahir Çayan'a bir de Öcalan'a bakın.

Gerçek bir Devrimci Türkiye'yi bölerek bağımsız bir devlet kurma amacında değildir; aksine Türkiye çatısı altında her iki milletin kardeşçe yaşamasını isteyen ve bu yönde mücadele eden kişidir. Deniz Gezmiş'in dediği gibi: "Gerçek bir Devrimci kendini hayatı boyunca Türkiye'nin bağımsızlığına adayan kimsedir."

Bu yazdığım bir Devrimci'nin mücadelelerinden sadece birisidir.

ouSahin

ouSahin

Üye
Ltfen Bu Konu Hakkında İleri Gitmeyelim Daha

Tatsız Olaylar Olmasın ltfen :)ChavRash

Anlayışla Karşılarsın inş:)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tabii ki anlayışla karşılarım.

Üstteki mesajımda da belirttim, amacım siyaset yapmak değil. Amacım, bu tür dizilerde geçen yalan yanlış söylemleri ciddiye alan kimselere bir mesaj vermek. Akla karayı seçmek gerek.

ouSahin

ouSahin

Üye
Tabii ki anlayışla karşılarım.

Üstteki mesajımda da belirttim, amacım siyaset yapmak değil. Amacım, bu tür dizilerde geçen yalan yanlış söylemleri ciddiye alan kimselere bir mesaj vermek. Akla karayı seçmek gerek.

anlayışın için tşk ederim...

Film çok güzel di Bence Devamı Olmalı Bazı Gerçekleri Ön plana atmamız Lazım:)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bazı gerçekler derken kastın nedir? Ben diziyi tam izlemedim, benim bahsettiğim gerçek dışı gerçeklik sayılandan mı bahsediyorsun?

ouSahin

ouSahin

Üye
Terör olaylarındaki Amerika Faktörlerinden Bahsetmiştim..

Hatta Dizide İki kişi arasındaki knuşma şöle..

Bana İstanbulu ver...Sana Bütün Türkiye yi Verim...

Bunu Diyen Amerikan Yandaşı :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Terör olaylarındaki Amerika Faktörlerinden Bahsetmiştim..

Hatta Dizide İki kişi arasındaki knuşma şöle..

Bana İstanbulu ver...Sana Bütün Türkiye yi Verim...

Bunu Diyen Amerikan Yandaşı :)

Bak orası doğru. Keşke forumda yasak olmasa da onlarca belgeyi paylaşabilsem. Bu belgeler yüksek makamlar tarafından da imzalı. Hatta bir kaçı bizzat içinde, tabii şimdiki yüksek makamda olanlar değil.

omayra

Üye
ChavRash'a katılıyorum demekle yetiniyorum, siyaset yasak olmasa daha konuşurdum da... Neyse...

fatih58

fatih58

Üye
süper bir senaryo gerçekten.adamları tebrik etmek lazım.çok da güzel mesajlar verdiler.gideceği yere gitti mesajlar.sadece pkk değil bu ülkenin düşmanı.başka faaliyetler sergileyenler de aslında bu ülkeye karşı.onlarında pkk dan geri kalır yanı yok.bence bu dizi devam etmeli kesinlikle.maalesef gençlerin beyinlerinin nasıl zehirlendiğini de gözler önüne serdi dizi.yok dava,yok halkım,mücadelemiz diyip de her türlü terör faaliyetinin nasıl sergilendiğini gördük.bu anlatınlanların yüzde 90 ı gerçektir.her ne kadar hayal ürünü desede.şu zamanda hala daha lenin'i , stalin'i kendine rehber edinmiş akıl fukaraları varsa, buyursun gitsin rusyaya.orada bu ülkede olduğundan çok daha rahat eder! orayı vatan kabul eder....

Gökh@n

Gökh@n

Üye
Dizinin son kısmına yetişebildim. Amacım siyaset yapmak değil ama Devrimcileri terörist gibi gösteren bir toplantı yapmışlar. Saçmalık. Kimin ne olduğunu bilmiyorlar; Öcalan ile Mahir Çayan aynı okul, aynı sınıftalardı; ama bir Mahir Çayan'a bir de Öcalan'a bakın.

Gerçek bir Devrimci Türkiye'yi bölerek bağımsız bir devlet kurma amacında değildir; aksine Türkiye çatısı altında her iki milletin kardeşçe yaşamasını isteyen ve bu yönde mücadele eden kişidir. Deniz Gezmiş'in dediği gibi: "Gerçek bir Devrimci kendini hayatı boyunca Türkiye'nin bağımsızlığına adayan kimsedir."

Bu yazdığım bir Devrimci'nin mücadelelerinden sadece birisidir.

Görüşlerine tamamen katılıyorum ChavRash Usta :aman2:

Saygılar :oke: :alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt