tarkan27 Üye slm nokıa 6630 kullanıyorum oyunu attım bilinmeyen dosya bicimi diyor yardımcı olursanız sevinirimtarkan27 --------------- Ekleme --------------- evet aynı hatayı bndede veriyor nıkıa 6630 kullanıyorum oyunu indirdim hafıza kartına attım dosya bcimi desteklenmiyor diyor yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla tarkan27
slm nokıa 6630 kullanıyorum oyunu attım bilinmeyen dosya bicimi diyor yardımcı olursanız sevinirimtarkan27 --------------- Ekleme --------------- evet aynı hatayı bndede veriyor nıkıa 6630 kullanıyorum oyunu indirdim hafıza kartına attım dosya bcimi desteklenmiyor diyor yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla tarkan27
virankentli63 Üye abi mütişsin başarılarının devamını dilerim ama şu mehtapmıdır sertapmıdır bi türlü geçemedim virankentli saygılar
abi mütişsin başarılarının devamını dilerim ama şu mehtapmıdır sertapmıdır bi türlü geçemedim virankentli saygılar
goktu2 Üye caner kardes ben nokia 7610 a hillary duff teması istiorum ama bulabilirsen saol yinede simdiden
benali123 Üye caner artık sana cok güveniyorum counter ını indirdim süper daha birçok yenilikler bekliyorum senden ellerine sağlık
caner artık sana cok güveniyorum counter ını indirdim süper daha birçok yenilikler bekliyorum senden ellerine sağlık