• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

kurtlar vadisi iskenderin kızının çıktığı bölümde calan parça

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
kurtlar vadisi iskenderin kızının çıktığı bölümde calan parça
bu parcayı biri verebilirse çok sevinirim güzel bi abime kıyağım olucak

• Beğen
Tepkiler: 5210

ACMİLANO

Üye
Yardımcı Olmakk İsterdim Ama mp3 olarak bulamadım videodan ses cıkartmayı biliosan ole yap sonra birleştir faln .

ACMİLANO

Üye
Ok bi Bakem

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

ACMİLANO

Üye
nese abi ii geceler kactım bb :hmmm

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
iyi
geceler

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye

Buyur kardeş umarım budur

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sağolasın ama bu değil:( rock bir parça kurtlar vadisi müziği gibi ama rock şeklinde diziyi izlesem anlatacamda neyse kardeşim ilgin için sağolasın ya zor bişey o parça:(çok dsağolasın

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
İnan ben de izlemiyorum ya müziğin adı sanı belli olsa bulcam o bölümün oynatıldığı bir viedo linki atsan..

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
isa valla bende bilmiyom video falanda yok baktımda diziden bulmak lazım okadarda uğraşılmaz onla diziyi izlesek buluruz da sağolasın kardeşim ya meşgul ettim senide

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Rica ederim o konuyu açmışsak ceremesini çekcez artık:)Ama aklımdasın ;) Rast gelirsem atarım

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim sağolasın:)

walkermendez

Üye

buyur kardeş istediğin müzik bu olması lazım

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim aynen bu süpersin eline sağlıık:sarıl:
bu şarkı ama azdaha kaliteli olsa süpr olur ama yoktur piyasada sağolasın kardelşim

Godfather

Godfather

Üye
bende indirdim bi bakem :D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
albüm şarkısı olsa kaliteli süper olur ancak converti vardır ama

capkinn22

Üye
elinize sağlık bende bunu arıyordum:)google sayesinde sitenizi onun sayesindede bu parcayı buldum:)ama basında hafiten baslıyor sonra rock a dönüyor orjinalde olsun buda güzel emeğe saygı:)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
evet orjinali daha güzel ama buda idare eder sağolsunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt