Kurtlar Vadisi - Iraka Yasaklama Girişimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtlar Vadisi - Iraka Yasaklama Girişimi
Bir vatandaş Kurtlar Vadisi - Irak filminin yasaklanmasını istedi.

<div align="center"></div>

Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı&#39;na başvuran bir kişi, 3 Şubat&#39;ta gösterime girecek "Kurtlar Vadisi-Irak" filminin yasaklanmasını istedi.

Savcılığa suç duyurusunda bulunan ve kendisini "Dünya Dilleri Merkezi ve Yeryüzü Halkları Dostluk Vakfı Başkan Yardımcısı" olarak tanıtan Fahrettin Tellioğlu, söz konusu sinema filminin yasaklanmasını talep etti.

Kadıköy Adliyesi&#39;nden ayrılırken gazetecilere açıklama yapan Tellioğlu, filmin, "Irak&#39;taki ABD askerlerinin neden olduğu &#39;çuval olayı&#39;nın intikamı alınmış gösterilerek, Türk halkının ABD&#39;ye karşı nefretinin önlenmesini amaçladığını" öne sürdü.

Yapımcı Raci Şaşmaz&#39;ın da "Türk halkının milli duygularını köreltmek" iddiasıyla cezalandırılması gerektiğini ileri süren Tellioğlu, "Çuvalın intikamı filmle alınmaz. Filmin fragmanlarını izledim. Buna göre Polat liderliğinde bir tim Irak&#39;a gidip çuvalın intikamını alacak. Böylece Türk halkının, &#39;tamam, intikamımızı aldık&#39; diyerek, nefretle baktığı ABD&#39;ye zamanla sempatiyle bakması hedefleniyor" dedi.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
O adamı bulursam

Salihyet

Salihyet

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Jan 3 2006, 01&#58;00 PM) [post=243819]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
O adamı bulursam
[/b][/quote]
[devamını getiriyorum]
inşallah bende senin yanında olurum o an
adama bak yaa

^^AnaCOnDA^^

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Jan 3 2006, 01&#58;00 PM) [post=243819]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
O adamı bulursam
[/b][/quote]
bende

katibim

katibim

Üye
burda dilekçeyi vereni kastediyorsunuz herhalde ah onu bende bir yakalasam varya sizden daha beter edeceğim inanın

rockcity

Üye
bence şikayette bulunan adam amerikan yandasından baska birisi deildir ..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O adamı bulursam
[/b][/quote]

yitik savaşçı

Üye
Arkadaşlar provokasyona gelmeyin; yumruğa hayır&#33;

Belki de bu girişim filmin reklam kampanyasına dahildir.

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
:friend:
senmisin:gun: evet

tatar_ramazan

tatar_ramazan

Üye
gerçeklerden bir yere kadar kaçabildiler şimdi dizimizin sineması çekilince gerçekleri ortaya cıkartınca yani ben bir şeyi anlamıyorum bu insanlar bizi sevmiyorlar biz neden onlara kendimizi sevdirmeye calışıyoruz

bırakın sevmesinler sanki biz onları seviyoruz

o adam her kimse karşıma çıkmasın

kikaksk

kikaksk

Üye
ya zaten bu film gereken reklamı yaptı su ana herkez biliyo bu adam ne yapmaya calışıyo herhalde bu filmle türkiyenın gündemine gelmeye celışıyo...aklın sıra kendisinin reklamını yapacak

Langmiur

Üye
yerim ulan ben o adamı

slayer

Üye
.....

Amerika vb. şeyleri takmam... Ama o filme bende karsıyım....

yitik savaşçı

Üye
Diziye mi karşısın; filmin konusuna mı slayer?

ABC

ABC

Üye
ne demek abicim zaten diziye de o kadar karşı çıktılar bi olay yapamadılar.filme de yapamazlar.inşallah...

slayer

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Jan 3 2006, 06&#58;12 PM) [post=244020]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Diziye mi karşısın; filmin konusuna mı slayer?
[/b][/quote]
Ne döndüğünü anlamaya çalışmayanlara; TV&#39;de Kan&#39;a; "Polat şunun kellesini uçurdu" "Polat yürüdü" "Polat ateş etti" Bunları konusanlara; Kıro&#39;lara kızgınım....

Başka karakterlerle Çekilmiş; Kurtlar vadisinin uzantısı olmayan bir film olsa giderdim...

yitik savaşçı

Üye

Metal Fırtına&#39;yı filme çekeceklermiş ona gideriz artık...

abuvice

abuvice

Üye
İyi yapmış. Keşke yasaklansa..Ama nerde...

ouSahin

ouSahin

Üye
Adam boyundan büyük iş yapmış helal olsun

ama amma adam bazı şeyleri düşünmemiş Polatt alemdar çok kızacak hatta abi öle böle degilde Kurtlar vadisi öle bi rekor kırcak ki bence onu geçen hiç flim olmaz bizim ülkemizde zaten %99,9 izliyo sokakta yaşayan insan bile izliyodur herkez bu flimin sinemaya beklioo flim bi başlasın 100 milyondan fazla bilet basarlar giden bi daha gider de ondan valla hatta gitmekle kalmaz DVD ve CD sinide alır bence

yitik savaşçı

Üye
Başkumandan Mustafa Kemal&#39;in asil askerlerine böyle adice bir intikam yakışmaz...

Yıllarca batılılaşmak kisvesi altında Amerika&#39;ya özendirildik. Onların alfabelerini (Q, W, X), dillerini, hiçbir kalıcılığı olmayan popüler kültür anlayışlarını vs. aldık. Şimdi de Amerikan ordusunun yaptığı şerefsizliğin aynısını yaparak, bu adi davranışı da sahipleniyoruz.

Tekrar söylüyorum Başkumandan Mustafa Kemal&#39;in askerine bu yakışmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...