Kurtlar Vadisi Dönüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
Kurtlar Vadisi Dönüyor
Kurtlar Vadisi ekrana dönüyor RTÜKün baskısı sonucu yayından kaldırılan Kurtlar Vadisi, yeni bölümleriyle nisan ayından itibaren Show TV ekranlarında hayranlarıyla buluşacak. 29.03.2007 15:45 Kurtlar Vadisinin yeni çekilen bölümleri, terör konseptinden tamamen çıkarıldı. Ekrana gelecek yeni bölümlerin Güneydoğu’yla, terörle, çatışmalarla hiçbir ilgisi olmayacak. Yayınlanacak dizi Kurtar Vadisi Terör adını da taşımayacak. Ancak adı yine Kurtlar Vadisi olacak, yine Polat Alemdar kötülere karşı mücadele edecek ama terörden tamamen arındırılacak, şiddetin dozu düşürülecek. Dizinin çekimlerine sessiz sedasız başlandı bile... Show TV iki-üç hafta daha perşembe akşamları tekrar bölümleri yayınladıktan sonra Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümlerini nisan ortasından itibaren ekrana getirecek

thebora

Üye
haber için teşekkürler...ben yayınlanmasını istemezdim...

jöly

Üye
ne güzel kaldırılmıştı..nerden çıktı bu ...hiç yayınlansın istemiyorum şahsen..:(

omayra

Üye
Bence de yayınlanmasa iyi olacaktı. :)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
=) ama yayinlanacak ama soyle bir fark var sizin yayinlanmasina karsi cikmaniza neden olan unsurlar kalkmis olacak yani eski Kurtlar Vadisi Yok...

BEnce sadece adi iş yapacak dizi guzel olmuyacak ;)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tadında bırakmadılar diziyi; yakında Kurtlar Vadisi UFO'lara karşı filmini de çekecek adamlar.

omayra

Üye
Tadında bırakmadılar diziyi; yakında Kurtlar Vadisi UFO'lara karşı filmini de çekecek adamlar.

Adamlar o kadar reklam gelirinden vazgeçerler mi..? Suyunu çıkaracaklar ille de..

CooL'n'Quiet

Üye
yeniden yayınlancak olan konsept terör olmcakmıs zaten TERÖR lafıda dziden kalkmıs dokundu birilerine galiba...
şiddet unsuru ayıklanmıs diziden böyle tadımı cıkar nolcak merak ediorum polar hatun yapıcak galiba kendine kırlarda kosacaklar papatya toplicaklar galiba

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İlk versiyonda Zilli Elif vardı; KV Irak'ta Hızmalı kız vardı; bunda da "Altın Dişli Hayriye" olabilir mesela.. Diğerleri öldü belki Hayriye'yi yaşatırlar..

__Midas__

__Midas__

Üye
sonuç itibari ile eski Kurtlar Vadisi olmayacak,.

<<MadMadness>>

<<MadMadness>>

Üye
hiç ısınamadım bu diziye neden tekrar yayınlamaya başladılar anlamıyorum...

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
diziye ısınanlarin taleplerinden dolayi ;)

funit

funit

Üye
ben hiç izlemedim de duyduğuma göre çok tuhaf bir diziymiş
:gun1: :bangin: :kirbac: :sopa: :pokey: :close_tema:
sanırım böyle şeyler varmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...