HaqperesT
Üye
-
Konu Sahibi
-
tayyip dedide yaptı keyfinden yapmadıboşuna mı değiştirildi sanıyorsunuz diyanet işleri bakanının...
bi kere halkımız koyun olduğu gibi bilgisizde azcık din bilgisi olsa insaların embriyo ya 90 gün sonra ruh yazılıp üflendiği bilir.
Sonuç: Din vicdan işi özgürlük insanlık hakkıdır ama...
Kendi ağızıyla söyledi bize dava açıyorlar dedi o yüzden de bunu düşünmeliyiz dedi.
Bunu neden hiç kimse bahsetmedi?
Din,siyaset değil açılan davalar yüzünden kanun çıkarıyorlar.
Bir daha dava açılınca sıyrılalım diye yalan mı?
Halkımız koyunmuş. Şöyle diyenleri Allah'a havale ediyorum. Sizin istediğiniz partiye verse bu halk filozof dersiniz ama akp ye verince cahil, koyun, demeyi bilirsiniz. Sizin bu yaptığınıza ne denir? İlk önce halk kime oy veriyorsa saygı duymayı bilin. Bilmezseniz ögretiriz
not: forumda siyasete girmeyi istemem ama böyle kendini bilmezlere kayitsız kalamıyorum. Saygilar
1-kim dedi dava açıldığını,ne davası bu ne zaman açılmış ben duymadım da bunu açıklar misin?
2-diyelim ki dava açılmasından yırtmak için değil de dinen haram olduğu için yasaklıyorlar.bu halde birtakım kesim[eminim ki bu kesim şuan isyan eden kesim olacaktır] 'vay efendim rejim elden gidiyor,siz nasıl olur da dini hukuka temel alırsınız'naraları atmaz mı?şu halde yasağı dini nedenlerle getirince yaygara koparmak ile dava açılmasın diye yasaklanması halinde yaygara koparmak arasında ne fark var?her hal ve şartta buna itiraz etmeye kayıtlanmış bir kitle mevcutken dava açılmasının ya da başka sebeplerin gösterilmesinin ehemmiyeti nerededir?
3-insan olan cana kiymaz,kıyamaz.hele de kendi canından kanındansa.gelip yaşama hakkının kutsallığından sinirlanamayacagndan nutuk atacak,sonra canlı sayılan embriyoya 'kusura bakma 5 dakikalık zevkin kurbanı oldun'diyecek,öldürecek.bu ikiyüzlülük değil de nedir?
Hacı çok sert bir cevap...2 tane tak sende. Bimden alma
o öyle değil bi kere biraz öğren öyle gelemin ol prezervatif parası kürtajdan daha ucuz kimse fazla para vermek istemez ancak günümüz teknolojileri bile prezervatife %100 koruma koyamıyorlar
- - - Eklendi - - -
Her koyun kendi bacağından asılır kimsenin derdi kimseyi ırgalamaz
İyi de laf mı? abim...[ENGİN];4788004' Alıntı:
nasreddin hoca dini konular anlatırken adamın biri çıkışmış hocaya;yahu hoca niye bunları anlatıyorsunkı herkesın günahı kendine,her koyun kendi bacağından asılır karışma demiş.hoca cevap vermemiş bu çıkışa ertesi gün bir koyunu kesip bacağından hocayı azarlayan kişinin evinin yakınındakı agaçtan asmış bir iki gün derken koyun kokmaya başlamış adam hemen hocaya gidip yahu hoca ne diye o koyunu astın kokudan evden çıkamaz olduk deyınce hoca;her koyun kendi bacağından asılır demiştin var kokusunu sen çek demiş. İyimii
kurtaj yasaklanmasi icin tecavuz olayinin olmamasi bilincsiz iliskilerin kesilmesi
keranelerin kapatilmasinin abaza insanlarin cinsel durtusunu bastirmasi gerekiyor
boyle isler ha diyince yasaklanamaz
sonra merdiven alti articak olum articak yada nebileyim cocugu aldik diye kolu bacagini alacaklar sakat dogacak
kadin intihar edicek tore cinanetleri articak
daha sayiyim mi?
kimse kurtaji desteklemez zaten bu insanin iradesine kalmis bir seydir elhamdülillah muslumanin ama boyle seylerin yasaklanmasini yada gundeme getilmesinden yana degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?