Kurt Kapanı Korku Saçıyor

Sponsorlu Bağlantılar

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Kurt Kapanı Korku Saçıyor
<span style="color:#FF0000">Kurt kapanı korku saçıyor</span>

İstanbul Film Festivali&#8217;nin ilk gece gösteriminde yayınlanan filmin tüyler ürpertici öyküsü, bazı izleyicilerin salonu terk etmesine neden oldu.
25. Uluslararası İstanbul Film Festivali&#8217;nin geleneksel Gece Sineması bölümünde geçtiğimiz cumartesi gecesi 00.00&#8217;da Atlas Sineması&#8217;nda gösterimi gerçekleşen Kurt Kapanı&#8217;nın (Wolf Creek) gerilim dozu yüksek öyküsüne ve işkence sahnelerine dayanamayan bazı izleyiciler filmi yarıda kesti.
İzleyicilerin salonu terk etmelerinde, perdeye yansıyan dehşet verici olayların gerçekte de yaşanmış olduğunun bilinmesi büyük rol oynadı.

Öykü gerçeklere dayanıyor

Avustralyalı Ivan Milat adlı bir seri katil ile yine aynı ülkede yeni sonuçlanan Bradley Murdoch davasından yola çıkılarak çekilen film, 20&#8217;li yaşlardaki üç gencin, Wolf Creek Ulusal Parkı&#8217;nda kaçırılmaları ve sonrasında yaşanan dehşeti konu alıyor.

"Avustralya&#8217;da her yıl 30 bin kişi kayboluyor ve bunların yüzde 10&#8217;undan bir daha haber alınamıyor" altyazısıyla başlayan filmde, Avustralya&#8217;nın katillerin turist avına çıktığı bir yere dönüştüğü vurgulanıyor. Greg McLean&#8217;in yönettiği Kurt Kapanı, 7 Nisan&#8217;da vizyona girecek.

bir korku gerlimim filmleri müdavimi olarak bakalım nasıl bir filmmiş. izleyip göreceğizz

tofy

Üye
baya korkunca benziyor yalnız gitmemek lazım

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
gitmemek olur mu? hayret bişey böyle filmler kaçmazzz...

irun

irun

Üye
gitmemek değil -yanlız gitmemek- lazım demiş, tek başınayken korkacağını düşünerek herhalde..
ayrıca film süper, bu hafta kaçırdık ama haftaya kaçmaz

kikaksk

kikaksk

Üye
korku filmleri coğaldı bu ara hangisine gidicez şasırdık vallaha...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(kikaksk &#064; Apr 9 2006, 05&#58;40 PM) [post=312361]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
korku filmleri coğaldı bu ara hangisine gidicez şasırdık vallaha...
[/b][/quote]

güzel doğru korku filmleri çoğaldı ama hepsi baştan savma korkunun k si bile yok kalite düştü. teknoloji o kadar geliştiği halde korku filmlerinde kalite düştü.

pasa

pasa

Üye
kesinlikle izlerim bu filmi

G_Unit

G_Unit

Üye
kaçırmamak lazım

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
filmi böyle korkunç yapan filmdeki sahnelerin gercekde de yaşanmış olması görelim bakalım.

_BECK_HAM_

Üye
kardeşlerim bu film de güsel ama size bir film daha tavsiye ederim.... OTELL:...

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
ayyy korkunc mus gittim uyumusum filmde yaa

gerci renkler ve zevkler tartısılmaz ama ole korkunc seyler beklemeyin haa hic yok nerdeyse sadece gerilim ve bi kac yerde igrenclik war o kadar yada ben o kadar korku filmine gidiyorum ki o yuzden dozu az gelmiste olabilir bana su anda bi v for vendetta kaldı vizyondaki ii filmlerden dram ve romantik filmlere gitmiyom zaten

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
canım kardeşim bu filmi korkunç kılan filmdeki sahnelerin gercelte de yaşanmış olmasıdır? saçma sapan tamamen hayal ürünü olan korku filmleri daha ürkütücü olabilir ama bu filmin konusu gerçek hayattan alınma. anlayana sivri sinek saz.

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
biliyoruz gercek hayattan alındıgını ama benki vizyonda film bırakmayan adam bu filmden etkilenmedim daha ii olabilirdi yanii
sadece filmin 2. yarısında gerilim unsurları war ok o konu dahilinde gelisen bisi
cok az ses gerilimi kullanılmıs
mesela sonlarda herif kacarken o kopekler adamı kovalayabilirdi oraya daha gerilim katılabilrdi
yada olum anlarını iskence anlarını daha detaylı gosterilebilirdi buna ornek olarak guncel bi film hostel diyorum iskence sahneleri ayrıntısı olarak

ya diyorum ya zevkler ve renkler olayı beni fazla etkilemedi ama baskasını cok fazla etkileyebilr

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
olabilir sende haklısın herkesin zevki farklıdır bana güzel gelen sana kötü sana kötü gelen bana güzel gelebilir. fikirlerini bizlerle paylaştığın için saolasın gardaş.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
bu filmi az önce seyrettim gitmemenizi öneririm. anlatıldığı gibi değil. ama gercek hayattan alınması konuyu ilginç kılıyor. mista fb ye katılmamak mümkün değil

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
tesekkurler demistim ama dimi adamlar 2 sahne koymus o kadar yarında v for vendeta ya gidecem onun hakkında yorumlarımıda yazarım

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
2 sahne bile yok bir parmak kesme sahnesi sniperlik yaptığı sahne birde çarmıhtan kurtuluşu var ancak bunlarda normal dizilerde bile olan sahneler.