Kurban Bayramı Paketi !! Hediye 150 dk veya 250 dk İsteyenler...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efendiesmer

Üye
    Konu Sahibi
Kurban Bayramı Paketi !! Hediye 150 dk veya 250 dk İsteyenler...
18-26 Kasım tarihleri arasında BAYRAM yazın 3355 e gönderin ve kontor yuklemesi yapın.

150 kontor yüklediğinizde 150 dk:oke:

250 kontor yüklediğinizde 250 dk :oke:

anında hesabınıza yüklensin ve 27-30 Kasım tarihleri arasında kullanın.:heyo:

• Beğen
Tepkiler: reis_38bey

admiral23

admiral23

Üye
faturalılar için yok galiba bişey :hmmm

darülmendep

darülmendep

Üye
Güzel kampanya :D
Bayramlarda bir tek Vodafone güldürüyor.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Güzelmiş

efendiesmer

Üye
    Konu Sahibi
bayram kampanyasına ilgi güzel :) hediye dk ların Vodafone içi olduğunu unutmayalım :hmmm

messi_15

messi_15

Üye
Arkadaşlar dün 150 kontor yükledim hepsi gitti daha önce öyle bir şey yaşayan varsa bana ne yapacağımi sorabilir mi

efendiesmer

Üye
    Konu Sahibi
Abonelerden zaman zaman yanlış kntr düşümü olabilir. konuyla ilgili olarak en yakın cep merkezine ulaşmanız ve servis aboneliği var mı sormanız en mantıklısı olur. eğer abonelik yok denirse kntr düşümü için kayıt aldırabilirsiniz.

fethullah14

fethullah14

Üye
yaptığına deymez kanks

djuuu

Üye
ben yükledim güzel 150 kont 75 hediye 150 dk hedie ve 250 her yöne verdi inan vodefone gibi güzel bir oparötör yoktur

sarıoklar

Üye
ben yükledim güzel 150 kont 75 hediye 150 dk hedie ve 250 her yöne verdi inan vodefone gibi güzel bir oparötör yoktur

250 her yöne numara taşımdan
150 dk bayram kampanyası
75 kontör hangi kampanyadan geldi acaba?

efendiesmer

Üye
    Konu Sahibi
eski adıyla Ah De Vefa yeni adıyla Kontörbank kampanyasında 24 ay ve üzeri aboneler 150 ve üzeri yüklediğinde 75 kontor hediye gelir. hediye kontorü aktarmanız gerekmektedir. aktarmak için kısa yol *123#18#75# yapmanız yeterlidir. yada AKTAR 75 yazarak 7530 a gönderebilirsiniz. kalan kontor miktarı *123#20# kısa yolundan görülmektedir.

darülmendep

darülmendep

Üye
Vodafone içiymiş :bann:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt