Kuran yaktılar!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temperature

Temperature

Üye
Kendi kitaplarını bilmiyorlar.Hak dinine karşı çıkan kitabını yakan biri inançsızdır gözümde yazıklar olsun.inanmasada ona saygı duymak zorunda.
Evet doğru sölüyor en azından saygı duysalar biraz...

aryscat

aryscat

Üye
Düşündüm de :):):) Allah da onu yakacak...:ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
islam dini ile neden bu kadar ugrasıyorlar ne alıp veremedıklerı var müslümanlarla
peygamberımıze yapılan onca çirkin karikatürler hakaretlerden sonra şimdide bu
Allah ıslah etsın ne dıyım
Fatih Sultanın Mehmed'in , o canım Fatih'imin dedıgı gıbı
'sizi dininiz size bizimki bize'gerisine saygı duymak gecer
deyıp gecemıyorlar
okadar ince düşünen insan olmadıkları ıcın
acıyorum Hallerıne
demekki İslam'ın hızla yayılacagı okadar koymuski ne yapsalarda hazmedemıyorlar yazık !

aryscat

aryscat

Üye
Allah yahudiler ve hıristiyanlar için " onlar size dost olmazlar , ta kş siz onlardan olana kadar" diyor kuran da... Allah ın bir hükmünü inkar etmek vea şüpheyle bakmak müslümnı dininden eder...

Burak

Üye
Allah'a Havale Ediyorum...

zaza

zaza

Üye
ALLAH sizin gibi zalim kafirlere gün yüzü göstermesin küfrüme bile değmezsiniz

AlpReis

AlpReis

Üye
Yakında bir yerlerde kafayı yemiş, delirmiş bir haberini duyarız

e1b1

e1b1

Üye
merak etmeyin kardeşlerim ALLAH onun ve onun gibilrini ne dünyada ne ahirette rahata kavuşturur

Zayiat_35

Zayiat_35

Üye
ya allah belanı versin. yazcak yorum bulamadım. sen insanmısın be .

cyxaoc

cyxaoc

Üye
pişman olacaklar..

fakat son pişmanlık fayda vermez

konyarapp

Üye
Kuran-ı kerim Allah'ın koruması altında bir kitap er veya geç bunun hesabı sorulacaktır.Bir ressam Peygamberimizin karikatürünü çizmişti evinde ölü bulundu cesedi kokmuş bir vaziyette.Bakalım bunlara ne olacak Allah büyüktür...

Da®kness

Da®kness

Üye
Hicr,9 - Hic suphe yok ki, Kur'an'i biz indirdik, elbette onu yine biz koruyacagiz.

Kur'an-ı Kerim yakmakla ne İslamiyeti nede Kur'an-ı Kerimi yok edemezler. Dünya'nın neresine gidilirse gidilsin kutsal kitabımızın her kelimesi her harfi aynıdır. Diğer kitaplar gibi aslı bozulmamıştır. Bu olay ancak müslümanları kışkırtmaya yarar. Allah ıslah etsin...

akula

akula

Üye
bunlarda din adamıyız diye geçiniyorlar ALLAH ın gönderdiği hiç bir kitabın ve peygamberin kötülenmemesi gerektiğini bilmeleri lazım değil ki yakmak

ßUr@k

ßUr@k

Üye
onlarda yanacaklar........*-*-*-*-*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt