Kuran-ı Kerim. Jar

Sponsorlu Bağlantılar

risvan

Üye
tesekkurler kardesim. guzel calişma
 


aylin72

Üye
cok tesekürler
 
mfdrn

mfdrn

Üye
abdeste gerek oluyomu? :D
 
you're

you're

Üye
şu adrese bak sen
 

okocak21

Üye
inmiyor!...
 

legolas1986

Üye
saol kardes
 
<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
saol
 

Murat2355

Üye
saol dostumn
 

englishteacher

Üye
Teşekkür ederiz...Kurani kerim ayrıca şu linkten de indirilebilir...
 

musate

Üye
Arkadaşlar aradığınız burada. Buyurun indirin. Yalnız birzda siz yayın diger forunlara. mümkünse rapide ve diger yükleme sitelerne upload edin. yoksa kaybolup silinmek üzere.

SE0501KU2.rar bunu arayın. buradan indirin. Malesef bu link biraz gizli kalmış durumda. Ben biraz açığa çıkardım. Bu programın sahibi tir.

Bu sitede sesli kuran 2.0 bu programın aslında sesli olmayan arapça ve türkçe mealini bulabileceğiniz kuranın tamamının bulunduğu bir cep java programıdır.

Eğer sesli yasin 2.0 ı indirirseniz tüm kuranı içermeyen sadece yasinin bulunduğu sesli arapça meal içeren otomatik sayfa geçişlerinin olduğu vs. özelliklere sahip java yı indirebilirsiniz. Ancak diger sureleri bulamayacaksınız.

diğer sureler yukarıda belirtmiş olduğum linkte bulabilirsiniz. Malesef tek bir kurulumla hepsine erişemiyorsunuz. denedim. kuanı kerim 2.0 her nekadar sesli desede bu dosyaları yanına koysanızda veya bulunduğu klasör yapısında bıraksanızda kurulmuyor.

Neticede her sureyi tek tek kuracaksınız. Bu sorun değil yeterki hepsi olsun. Sonra sesli yasin 2.0 da olduğu gibi kullanabilirsiniz.

Bir önemli konu da ses hemen gelmiyor. Varsayılan olarak ses kapalı. otomatik kapalı. sayfa değişimi ayardan sonra. bir diger konu besmele ile sesli başlamıyor. ilk ayeti seçerek başlatın.

sanırım benim gibi gece gündüz bunu arayanlar için yeterli bilgi verdim. mobilexa..net e teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun. müthiş bir program bu.

Ama malesef mobilexa.net e erişmek ve linkin kırık olduğunu bildirmek mümkün olmadı. Aslen diğer programlarda aynı ip de bulunuyor. ancak bu direk link kırılmış durumda. çok eski bir link ile yerini buldum. ve buraya yazdım.

telefonum k750i sony ericson. gayet güzel çalışıyor. diger telefonlardaki durumu bilmiyorum. ancak "MIDlet-Vendor: MobileXa MIDlet-Version: 2.0 MicroEdition-Configuration: CLDC-1.0
MicroEdition-Profile: MIDP-2.0" bunu destekleyen telefonlarda sorun olmayacaktır.

SE0501KU2.rar
 

djonurx

Üye
link bozuk...(
 

rdogan

Üye
saol
 

hastaa

Üye
link bozuk
 

swat44

Üye
tesekkürler............
 

efemm

Üye
Allahrazı olsunda linki göremiyoruz arkadaşım..
 

gökan12345

Üye
krdş linke tkladm açılmadı yrdımcı olrsn svnrm emegne salık ynede
 

emek_18

Üye
ellerine sağlık
 

istanbul1983

Üye
kuranı kerımı cep telefonuma ındırmek ıstıyorum yardımcı olurmusunuz samsung j700
 


Üst Alt