Kupa Şampiyonu Eczacıbaşı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Kupa Şampiyonu Eczacıbaşı!
Voleybolda Teledünya Bayanlar Türkiye Kupası finalinde, Eczacıbaşı VitrA, Galatasaray'ı 3-0 yenerek kupanın sahibi oldu.


Eczacıbaşı VitrA, Neslihan ile oyuna etkili başladı. Çok iyi defans yaparak rakibi durduran turuncu-beyazlılar etkili hücumlar sonrası ilk teknik molayı 8-4 önde geçti.


Galatasaray, Calderon ile etkili olarak aradaki sayı farkını azaltmasına rağmen Eczacıbaşı VitrA, ikinci teknik molayı da 16-14 önde kapattı. Galatasaray 16-16 da eşitliği yakalamasına rağmen Esra ve Poljak'ın servisleriyle rakibi bunaltarak seti 25-21 kazandı.


İkinci sete de Eczacıbaşı VitrA iyi başladı. Neslihan'ın ikiden ürettiği sayılar ve Poljak'ın rakibi durduran blokları sonrası, teknik molaları da 8-6 ve 16-10 önde geçen Eczacıbaşı, etkili servis atmaya devam edip, bu seti de 25-18 kazanmayı başardı.


Üçüncü set karşılıklı sayılarla başladı. Üstünlüğü ele geçiren Eczacıbaşı VitrA, teknik molaları 8-5 ve 16-11 önde kapattı. Etkin oyununu sonuna kadar sürdüren turuncu-beyazlı bayanlar seti 25-19, maçı 3-0 kazanarak kupaya ulaştı.


Salon: Burhan Felek
Hakemler: Erdal Akıncı, Ebru Meriçkan
Galatasaray: Aslı, Natalia, Calderon, Nilay, Gamze, Miletic (Funda, Derya, Deniz, Ecem )
Eczacıbaşı VitrA: Esra, Büşra , Neslihan, Senna, Maja Poljak , Asuman (Gülden )
Setler: 25-21, 18-25, 19-25 Süre: 72 dakika (25, 23, 24)

Kaynak:Sporx
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt