Kupa FENERBAHÇENİN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Kupa FENERBAHÇENİN

Muhteşem veda
Her türlü engelemelere rağmen Fenerbahçemiz sezonu şampiyonlukla kapatıyor
F.Bahçe 3-1 Ankaragücü

Turkcell Süper Lig'de 34.hafta karşılaşmasında şampiyon Fenerbahçemiz ile Ankaragücü Şükrü Saracaoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. İki hafta önce şampiyonluğunu ilan Fenerbahçemiz Ankaragücü'nü 3-1 yenerek 2006-2007 sezonuna galibiyetle kapadı. Fenerbahçemiz'e galibiyeti getiren goller 35.dakikada kaptan Ümit Özat ve 65.dakikada Kezman'dan geldi. Ankaragücü'nün tek golünü ise 35.dakikada Bebbe kaydetti.
Saracoğlu süslendi!
Turkcell Süper Lig'de 2006-2007 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe'nin, şampiyonluk kupasını alacağı Ankaragücü maçı için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda süslemeler yapıldı. Maraton ve kale arkası tribün çatılarına üç adet Türk bayrağı ve bütün tribünlerin çatılarına çok sayıda Fenerbahçe bayrağı asılırken, maraton tribünü ile Fenerium tribünü çatı sistemleri arasında sarı-lacivert renkte küçük bayrakların dizili olduğu ipler çekildi. Maraton ve Fenerium tribün çatısına ayrıca sarı ve lacivert renklerden oluşan balonlar asıldı.
Sarı-lacivertli ekibin şampiyonluk kupasını alarak, taraftarıyla kutlama yapacağı maç için Fenerbahçeli taraftarlar Kadıköy'e akın etti. Taraftarlar, öğle saatlerinden itibaren formaları ve bayraklarıyla Kadıköy'de büyük bir yoğunluk oluşturdu. Beklenen gelişme oldu ve Fenerbahçe kupayı Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'dan aldı. Fakat kupa Şeref Tribünü'nde verildi. Haluk Ulusoy'un daha fazla tepki görmemesi için sahaya bir platform kurulmadı. Ulusoy, kupayı Ümit Özat'a verdi. Şükrü Saracoğlu tezahüratlarla inledi.
Ümit Özat gözyaşlarıyla...
Şampiyonluk kupasını kaldıran Ümit Özat arkadaşları tarafından uğurlandı. Gelecek sezon Almanya'nın Köln takımında forma giyecek olan Ümit taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı. Fenerbahçeli taraftarlar vefa duygularını en iyi şekilde kaptanlarına karşı gösterdiler. Tecrübeli futbolcu bu tezahüratlardan ve kendine karşı gösterilen sevgiden gözyaşlarına hakim olamadı.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Ankaragücü maçında,ligdeki klasik kadrosunu bozmadı. Şampiyonluğunu garantileyen Fenerbahçemizde,prestijden öteye geçmeyen Ankaragücü karşısında, sol dizindeki sakatlığı nedeniyle ameliyat edilen Appiah ve kart cezalısı Lugano ilk 11'de yer almadı.Lugano'nun yokluğunda defansın göbeğinde Can Arat'a şans veren Arthur Zico, Appiah'ın yerine de Deniz Barış'a şans verdi.
Heveslendiler ama...
Turkcell Süper Lig'de hiçbir iddiası bulunmamasına ve puana ihtiyacı olmamasına rağmen oyunu sıkıştıran ve önceliği defansta kontrollü oynamak olan Ankaragücü 35.dakikada Bebbe ile kontrataktan golü buldu. Golden sonra Aziz Yıldırım'ın ayağı kalkarak Ankaragücü'nün golünü alkışlaması gözlerden kaçmadı. Şampiyon Fenerbahçemizi için prestijden öteye geçmeyen karşılaşmada Arthur Zico 36.dakikada kaleci Serdar Kulbilge'yi oyundan çıkararak Volkan'ı oyuna aldı. İlk yarıda iki takımın da karşılıklı atakları sonuç vermedi ve soyunma odasına avantajlı giden taraf Ankaragücü oldu.
Fırtına geri döndü
İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Fenerbahçemiz, sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Ümit Özat'ın 55.dakikada attığı golle 1-1'lik eşitliği yakaladı.Golden sonra takımdaki bütün futbolcuların Ümit Özat'ın sevincine ortak olması kaptanı oldukça duygulandırdı. Golden sonra oyunun kontrolünü eline geçiren Fenerbahçemiz galibiyet gollerini 65. ve 81.dakikalarda Kezman'ın attığı gollerle buldu.Kalan dakikalarda iki takımın da karşılıklı atakları sonucu değiştirmedi ve Fenerbahçemiz taraftarına galibiyetle veda etti.
Kral Alex
Turkcell Süper Lig'inin 2006-2007'nin sezonunda gol kralı Alex De Souza oldu. 34.haftaya girerken 19 golle en yakın takipçisi Galatasaraylı Ümit Karan'ın 1 gol önünde bulunan Alez De Souza 2006-2007 sezonunu gol kralı olarak tamamladı. Ümit Karan 18 golle ikinci sırada yer alırken, Kayserisporlu Gökhan Ünal 16 golle üçüncü sırada kaldı. Alex de Souza Süper Lig'i gol kralı olarak bitirerek F.Bahçe tarihinde gol kralı olan ilk yabancı futbolcu oldu ve tarihe geçti.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
14. dakikada Mustafa'nın ceza alanı dışından kaleye uzak mesafeden şutunda, top yandan auta gitti.
16. dakikada Alex'in orta sahadan uzun pasında savunmanın arkasında topla buluşan Tümer'in, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda sağ çaprazdan vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Serkan'da kaldı.
23. dakikada Kezman'ın ceza alanının dışından sol çaprazdan vuruşunda, top kaleci Serkan'da kaldı.
25. dakikada soldan Emre Güngör'ü geçerek ceza alanına giren Tuncay'ın sert ortasında, altı pasta Kezman topa dokunamayınca, Fenerbahçe önemli bir gol pozisyonundan yararlanamadı.
32. dakikada ceza alanı dışından Mustafa'nın kullandığı serbest vuruşta, kaleci Serdar son anda uzanarak topu direğin dibinden kornere çeldi.
35. dakikada Petkov'un soldan ortasında ceza sahası içinde müsait durumda bulunan Bebbe kafayla topu filelere göndererek, takımını 1-0 öne geçirdi.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
49. dakikada soldan Petkov'un kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde Ümit'in uzaklaştırmak istediği top Sedat Yeşilkaya'nın önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda, kaleci Volkan topu kontrol etti.
55. dakikada Alex'in soldan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde ön direkte Ümit'in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak arka direğin dibinden filelere gitti: 1-1
62. dakikada Deniz'in pasıyla sağdan ceza alanına giren Kezman'ın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunda, top kaleci Serkan'dan döndü. Savunmada Emre Güngör topu uzaklaştırmak isterken Kezman, meşin yuvarlağı Emre'nin ayağından alıp, sağ çaprazdan yerden düzgün bir vuruşla filelere göndererek, takımını 2-1 öne geçirdi.
64. dakikada ceza alanına giren Tuncay'ın pasıyla penaltı noktası üzerinde topla buluşan Kezman'ın vuruşunda, kaleci Serkan topu kornere çeldi.
66. dakikada Fenerbahçe ceza alanı içinde oluşan karambolde Bebbe'nin yakın mesafeden vuruşunda, top Volkan'dan döndü. Dönen topu savunma uzaklaştırdı.
81. dakikada Fenerbahçe'nin ani gelişen atağında orta sahadan aldığı topla hızla ceza alanına kadar gelen Tuncay'ın pasında topla buluşan Kezman, ceza alanı içinde kaleciyi de çalımlayarak, meşin yuvarlağı boş filelere gönderdi: 3-1
87. dakikada ceza alanı içinde kaleciyle karşı karşıya kalan Bebbe'nin vuruşunda, kaleci Volkan'dan dönen topu savunma kornere attı.
88. dakikada soldan Uğur'un pasıyla ceza alanı içinde kaleciyle karşı karşıya kalan Kezman'ın vuruşunda, top az farkla yandan auta çıktı.
90. dakikada Mustafa'nın ceza alanı dışından sert şutunda, kaleci Volkan topu kornere çeldi ve karşılaşma Fenrebahçe'nin 3-1 üstünlüğüyle sona erdi Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Yunus Yıldırım, Serkan Ok, Serkan Akarca
Fenerbahçe: Serdar (Dk. 39 Volkan), Önder, Edu, Can, Ümit, Tuncay, Deniz, Aurelio, Tümer (Dk. 42 Deivid), Alex, Kezman
Ankaragücü: Serkan, Abdurrahman, Hakan, Emre Güngör, Petkov, Yasin, Sedat Bayrak, Sedat Yeşilkaya, Murat, Mustafa, Bebbe Gol: Dk. 35 Bebbe (Ankaragücü





[YT]http://www.youtube.com/watch?v=xw-JcsrTTJI&mode=related&search=[/YT]
 


POWER

POWER

Üye
Fenerbahçeyi kutluyorum...
 

Beyazgece

Üye
100. yıl işte hediye bu tebrikler
 
mAd_girL

mAd_girL

Üye
kıskanç nolacak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt