Kullanışlı Bir Uygulama: Jack of Tools Pro!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Kullanışlı Bir Uygulama: Jack of Tools Pro!
Mutlaka Olması Gereken Bir Uygulama !



Jack of Tools Pro uygulaması,Windows Phone cihazınız için tam bir isviçre çakısı.Bir çok kullanışlı uygulama tek bir pakete sığdırılmış.

El fenerinden desibel ölçere kadar 10 uygulamayı içinde barındıran bir uygulama paketi olarak karşımıza çıkıyor.Uygulama basitçe sıralanmış 10 küçük ama yararlı uygulamayı ana sayfasında sergiliyor.Bunlardan istediğinizi ayrı olarak ana ekranınıza sabitleyebilirsiniz.

Eğer bir çok uygulamayı barındıran,kullanışlı,heryerde ihtiyacınızı karşılayabilecek ve hepsinin birlikte elinizin altında olmasını istiyorsanız bu uygulama tam size göre.



Jack of Tools uygulamasının ana ekranında bir dizi uygulamalar yer alıyor.Bunlar temanızın rengine göre renk değiştirebiliyorlar.Her bir kutucuk bir uygulamayı temsil ediyor.Her bir uygulamaya dokunduğunuzda sizi ayarlar bölümüne götürebiliyor yada uygulamayı başlatabiliyor.Her bir kutucuğu basılı tutarsanız ana ekrana sabitleme seçeneği çıkıyor.

Jack of Tools Pro uygulamasının içindekilere kısaca bir göz atalım



El Feneri:Windows Phone cihazınızın kamera ışığını(flaşını) açıp kapatmanıza yarıyor.

Pusula:Bir pusulanın üstten görünümüyle sizlere yönleri gösterir ve sizin yönünüzü hesaplar.Ancak bunu yapabilmek için bir ayarlama gerekebilir.Bu konuda da uygulama size bir uyarı gösteriyor.Kameranızı açıp etrafınızda biraz döndüğünüzde bunu farkedebiliyorsunuz.

Seviye:Bir yüzey seviyesi göstergesi ile birlikte dikey ve yatay seviyenizi de gösterir.



Konum:Bu uygulama size enlem boylam ve sapma miktarını gösterir.Butonlar konumunuzu harita üzerinde göstermenize yada konumunuzu sosyal ağlarda paylaşmanıza yarıyor.İsterseniz Bing,Google yada Nokia haritalarda da konumunuzu gösterebilirsiniz.

Referans Nokta:Bu uygulama sizi referans aldığınız noktadan ne kadar uzakta olduğunuzu görüntüler ve nasıl geri dönebileceğinizi gösterir.Ayrıca referans noktanızı sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

Rakım:Bulunduğunuz yerdeki yüksekliğinizi ve maksimum minimum yükseklikleri gösterir.



Coğrafi Kamera:Tahmin ettiğiniz gibi kameranızda pusula istikametini ve GPS bilgilerinizi resimlerinize basar.



Hız Ölçer:Bu bir hız göstergesi.Ancak sadece hızınızı göstermekle kalmıyor hem dijital hem analog hem de bir hız grafiğini size gösteriyor.Çıktığınız maksimum hızı da kaydeden bu uygulama ile bu bilgileri sosyal ağlarda da paylaşmanız mümkün.

Ses Ölçer:Basit bir ses ölçer.Bulunduğunuz ortamın gürültüsünü desibel olarak gösterir ve grafiğini çizer.

Kaliper:Çok gerekli olmamasına rağmen bulunmasında bir zarar yok.Uygulamayı ilk başlattığınızda bunu da ayarlamanız için bir uyarı gösteriliyor.Ekranın çapraz ölçümüne göre değerler gösteren bir uygulama.


Jack of Tools Pro uygulaması bir çok ayarı da sizlere sunuyor.Örnek olarak metrik sistem yada amerikan ölçülerinde değerler alabiliyorsunuz.Ayrıca Windows Phone'u önleyerek uygulamanızı boşta bıraktığınızda da çalışmaya devam edebiliyor yada boşta kapanıyor.Bunu da siz seçebiliyorsunuz.Örneğin arabayla gidiyorsunuz ve maksimum hızınızı ölçmek istiyorsunuz.Ama ikide bir kilit ekranını açmakla da uğraşamazsınız.Bu durumda hemen "Boşta sürdür" konuma geçiyorsunuz ve uygulama bir süre sonra ekran kilitlendiğinde de çalışmaya devam ediyor.Böylece durup baktığınızda maksimum hızınızı görebiliyorsunuz.

Genel olarak Windows Phone için harika bir uygulama.Tek bir eksiği var o da stabilite sorunu.Bir aracı açıp örnekleme yaparken aniden ve sebepsiz yere donabiliyor.Ancak basit bir güncelleme ile sorun çözülebilir.Umarım bu küçük detayı sorun olmadan çözüp güncelleyebilirler.

Uygulamaya sahip olabilirsiniz(ÜCRETLİ - 5,00TL).

Ücretsiz sürümüne ulaşabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Web Designer


bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Güzel bir uygulama ama ücretsiz olsaydı iyi olurdu :dry:
 
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Keşke abi ama çok güzel bir uygulama :)
 
serinaga

serinaga

Üye
Gerçekten harika bir uygulama, bakalım parayı kıyarsak alırız, teşekkürler paylaşım için ...
 
ekoks20

ekoks20

Üye
ÜCRETSİZ VERSİYONUhttp://www.windowsphone.com/en-us/store/app/jack-of-tools/a123abec-407e-e011-986b-78e7d1fa76f8Araçlar Jack sanal bir kemer araç içine telefon yapar. Eğer tam olarak nerede olduğunu bilmek ister misiniz? Hiç böyle roller coaster binmek gerçekten ne kadar hızlı olduğunu merak ediyorum? Ne kadar yüksek mi? Ya da belki sadece o masanın düzeyde almak istiyorum. Araçlar Jack bir pusula (Mango sadece), sanal düzeyi, dünyevi koordinat, irtifa, hız ve (ortalama ve maksimum hız işaretleri dahil) başlığı tabanı mesafesi ve ses ölçer içerir. Araçlar Jack bunu kullanırken boşta gitmekten telefonunuzu tutmak için seçenekler içerir ve doğruluk vs cevap verebilme yeteneğini ayarlamak istiyorsanız örnekleme kontrol etmenizi sağlar. Metrik seçilebilir ya da ABD Standart birimler hem de UTM. İsteğe pusula Manyetik veya Doğru başlık olarak okuma.Deneme sürümü süresiz kullanılabilir. Gerekli herhangi bir satın alma. Tools Pro Jack Ayrıca bkz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt