kullanışlı bi müzikcalar arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ümran

Üye
    Konu Sahibi
kullanışlı bi müzikcalar arıyorum
tşk edrm

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ttpot final yukle kardesim. Uygulamalar kategorisinin muzikcalar bolumune bak var orda bitanem

• Beğen
Tepkiler: Yigit315
ANIL

ANIL

Admin
FP1'in müzik çaları kullanışlı bana göre. Başkada kullanmadım zaten. Symbian^3 Müzik Oynatıcılar bölümünden bakabilirsin pek fazla seçenek yok zaten. En çok kullanılan TTPod sanırsam.

MaxipmaN

Üye
gerekli drğil yaw ben hemen sıkıldım ben niye yükledim diye sordum kendi kendine

trontr

Üye
en güzeli telefondaki bence

burakkk97

Üye
aynen teldeki gayet guzel

ümran

Üye
    Konu Sahibi
teldkinde bi sorun var muzikcalardan bi sarkı sildiğmde dierleri kayboluyor ve teli kapatıp acmadan düzelmiyor ,formatta atmak istemiym o yüzdn

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
teldkinde bi sorun var muzikcalardan bi sarkı sildiğmde dierleri kayboluyor ve teli kapatıp acmadan düzelmiyor ,formatta atmak istemiym o yüzdn

Kütüphaneyi yenilemeyi dene bir de olur belki oyle

ümran

Üye
    Konu Sahibi
yeniliym gelmiyor ,bide ttpotu indirdm kurdum acılmıyor sorun nedir acaba

doctorrr

doctorrr

Üye
fp1 mplayer 1. nesillere portlandıda bikaç bug var dil hataları var(çimdi çalınıyor gibi :zzz: ) onun için şimdilik bellenin mplayer ı güzel kasma yok yani ben onu kullanıyorum :hmmm

ANIL

ANIL

Admin
fp1 mplayer 1. nesillere portlandıda bikaç bug var dil hataları var(çimdi çalınıyor gibi :zzz: ) onun için şimdilik bellenin mplayer ı güzel kasma yok yani ben onu kullanıyorum :hmmm

Çimdi çalınıyor sorunu yok...

ümran

Üye
    Konu Sahibi
bildiğniz başka bi müzıkcalar yokmu ?

karabay1905

Üye
ttpod çok şarj harcıyor

ümran

Üye
    Konu Sahibi
o bende acmıyor

najanaja

najanaja

Üye
ttpod extrem başka da kullanmam biçok özelliği bi çok skin i war bence 10 numara başka hiçbi müzikçalar kullanmadım şimdiye kadar bi telin ki bi ttpod :)

ümran

Üye
    Konu Sahibi
indirixn bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt