manası ne??

aslında tamda çakma denemz çünkü motor bakımından diğerlerine göre daha performanslı bir motoru bulunuyor diğerleri 1. viteste 45 2. viteste 70 yaparken ben 1. viteste 60 2. viteste 100 yapıyorum isterseniz plakamı google a yazıp görebilirsiniz video ve farklı fotolarda mevcut 
android mi bunlarKendim Skoda hastasıyım özellikle Fabia ve Octavia V/RS tutkunuyum kendimdede Favorit var takma adı V/RS o yüzden bu ismi istedim V/RS Skodada özel üretim anlamına geliyor mesela fabia V/RS 1.4 180 hp gücünde bir motor kullanıyor ve özellikleri diğer klasik fabialara göre daha üstün ve sportif anlamı budur![]()

hayırlı uğurlu olsun![]()

android mi bunlar![]()

küçük bi espiriydi.teşekkür ederimanlayamadım
![]()

he güleyim o zaman![]()

tebrikler![]()

Hayırlı olsun![]()

bi şey yapmadı ki. Sadece kullanıcı adi değiştirditebrikler![]()

Kendim Skoda hastasıyım özellikle Fabia ve Octavia V/RS tutkunuyum kendimdede Favorit var takma adı V/RS o yüzden bu ismi istedim V/RS Skodada özel üretim anlamına geliyor mesela fabia V/RS 1.4 180 hp gücünde bir motor kullanıyor ve özellikleri diğer klasik fabialara göre daha üstün ve sportif anlamı budur![]()

hayırlı olsun bu arada
----------Eklendi @ 21:18:14 ---------- Yazıldı @ 21:17:39 ----------
bi şey yapmadı ki. Sadece kullanıcı adi değiştirdi![]()

hayırlı olsun bende seat leon hastasıyım bende leeon mu yazdırsam ne![]()
bu arada araba işi olanlar bana sorsun her türlü yardımcı olurum 
sağol,
olsun canım sonuçta moderatörü ikna edip değiştirebilmişim o yüzden tebrik etmiş olabilir
----------Eklendi @ 21:21:32 ---------- Yazıldı @ 21:20:17 ----------
sağolun sende leonfr yazdır bilirsin fr de seatın özel üretimidirbu arada araba işi olanlar bana sorsun her türlü yardımcı olurum
![]()
soruyorum honda civic mi (tabiki yeni kasa) chevrolet cruze ls mi seat leonmu araba alacamda 2 el temiz
ne için kullanacaksın tarz içinmi yoksa hız ve tarz içinmi ama şunu direk söyleyebilirim cruze'u direk eleyin derim ben![]()
ama honda civic de iyi arabapost kasıyorum çaktırma
bi şey yapmadı ki. Sadece kullanıcı adi değiştirdi![]()