Kullanıcı Adımı Değiştirdim, Hadi Kutlayalım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun

Tepkiler: Del Rey

ecel54

Üye
Hayırlı Olsun

Oğuzhan

Üye
yeni nickini beğenmedim başka bir şey yapabilirdin yine de hayırlı olsun

WaLLcoT

Üye
Adam kral (Not:Beni de madride aldır)

Hayirli olsun kardesim

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

Sağol kardeşim

Symbian Android Türkiye

Hıh, yok anacım ANdroid de değil

Bakıyorum da içimiz fesat galiba bugün

İsmin Copa Del Rey den mi geliyor acaba Neyse hayırlı olsun canım kardeşim

Hayır Lana Del Rey'den geliyor, dinlemeni ekstramsı bir şiddetle tavsiye ediniyorum. Teşekkürler kardeşim

Teşekkürler

Sağolasın

Hadi bakalım

Sen de çok sağol

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Sağol

- - - Eklendi - - -

yeni nickini beğenmedim başka bir şey yapabilirdin yine de hayırlı olsun

Hmm... İki hakkım da bitti Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Adam kral (Not:Beni de madride aldır)

İspanyolcası kralın eli miydi neydi sanıyorsam.

- - - Eklendi - - -

Hayirli olsun kardesim

Teşekkürler, o alana reklam vermek istiyorum

Tepkiler: abandonware

doctorrr

Üye
bu arkadaşın daha ozone projesi vardı heheeeyyytt

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayirli olsun yeni başlangiclar iyidir ama icinde eskiye dair birşey kalmadiysa. Symbian da oyle kolay sokulup atilicak bir şey degil uyarayim

Bu foruma ilk kaydolduğumda symbian ile ilgili herşeyi bana sorabilirsin demiştin hâlâ geçerli mi bu teklif

Metin MF

Üye
Hayırlı olsun

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
bu arkadaşın daha ozone projesi vardı heheeeyyytt

Hâlâ duruyor anacım, hâlâ duruyor. Tek başına kendi modlarını yap, launcher ve UI yapabiliyorsan bu kadar sürede söyle bana, lütfen. Buna cevap yazmadan önce Geliştirici Ekibi'ne Tester olarak katılan zilyon adet kişiden tek birinin bile bana başka bir konuda yardımcı olmayıp "Hadi, bekliyoruuuz" diye e-posta atmalarını söyleyeyim.

Tabii, siz bu işleri bilmediğiniz için yorum yapmanız kolay oluyor. (Bkz. pRime)

Neyse, keyfimiz kaçmasın.

- - - Eklendi - - -

Bu foruma ilk kaydolduğumda symbian ile ilgili herşeyi bana sorabilirsin demiştin hâlâ geçerli mi bu teklif

Tabii ki de

- - - Eklendi - - -

hayirli olsun yeni başlangiclar iyidir ama icinde eskiye dair birşey kalmadiysa. Symbian da oyle kolay sokulup atilicak bir şey degil uyarayim

Hâlâ Symbian Türkiye duruyor. Fertile Ceres'leri evrensel yapıp gitmeyi düşünüyorum. 5800 kullanıcıları için CFW bitti sayılır, yalnızca kapanış-açılış ekranları ve temayı düzeltmek kaldı o kadar Ondan sonra da devamı gelir inşallah.

Tamamen yeni bir sayfa açmayı düşünüyorum hep beraber

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler kardeşim

Tepkiler: codblackops2

WaLLcoT

Üye
Yok del rey kral demek copa del rey(kral kupası) olduğuna göre

doctorrr

Üye
neden tek başına mod hazırlıyorsunki zaten forumda neredeyse tüm modlar mevcut yani amaç nedir hala çözemedim bu cfw deki modlamaların hepsi bana aittir demek içinmi bütün bunlar bide kardeşim amacım ortamı germek seni bozmak değil aylardır bekliyoruz tık yok ne alemde diye sormak hakkımız çünkü sen bize umut verdin elinde bi taslak varsa bana pm den link ver deneyeyim 2-3 güne izlenimlerimi aktarırım

hahaha Hayırlı olsun Erdem Taklaa da iyiydi sanki :P

WaLLcoT

Üye
Google amca bile diyo

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

Neden kendi başıma mod mu hazırlıyorum? Symbian Türkiye'deki insanlar Ozone'un diğerlerinden farklı olmasını istiyorlar. Piyasada yine zilyonlarca CFW var ve bunların yarısında kullanılan modlar aynısının tıpkısının aynısı. (Bkz. Fevkaladenin fevkinin de fevkinde) E6 için Beta'ya kadar geldik, şu an elimde yok, evdeki bilgisayarımda herşey. Ama yaz dönüşü eve geldiğimde sana e-posta veya PM yoluyla atabilirim

Yok, ancak birileri (bkz. kesinlikle isminin baş harfi "pRime" değil) daha önce şöyle diyordu:
Bize umut verdiniz, 5800'in bootloader'ını kesinlikle kıracağız dediniz, yalancılar sizi. Oooo, piiiiis!

Halbuki ben yalnızca proje olduğunu söylemiştim. PNHT'den Upakul ile bile çalışmama rağmen sonuç yalnızca Symbian kaynak kodunu yazan adamın arka tarafındaki dövmenin üzerindeki latince yazıların anlamını Google Translate'den çevirip öğrenebilecek kadaar bilgi sahibi olmak oldu.

Şimdi gelip bana Symbian hakkında bir soru sorsan, cevabını hemen veririm.

- - - Eklendi - - -

Google amca bile diyo

Çok iyi isim seçmişim o zaman

- - - Eklendi - - -

hahaha Hayırlı olsun Erdem Taklaa da iyiydi sanki :P

Hatırlatma o karanlık günleri

doctorrr

Üye
o bootloader ı kırma olayına hiç girme neyse yolun açık olsun daha fazla uzatıp kalp kırılsın istemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...