• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Kullan-at cep telefonu devri başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Kullan-at cep telefonu devri başladı

Amerikalı telefon üreticisi Hop-On Inc’in ürettiği 20$(13euro)’lık LCD ekranı olmayan ve kullanıldıktan sonra atılabilen cep telefonu konseptinden, Avrupalı bir distrübitör ilk test için 10.000 adet satın almış.

Telefon Texas Instruments çip set’i kullanıyor ve 900/1800MHz frekanslarında çalışabiliyor.Ürünün pratikliği bir yana , kötü amaçlı kullanıma daha çok hizmet edeceğini düşünüyorum özellikle telefon takip’i zorlaşacak gibi. Yorumu size bırakıyorum.

Kaynak: gizmodo.com

canturgay

canturgay

Üye
911 e özel tuş bile yapmışlar...:ehe
ben anlamadımm..bunun içinde konuşma süreside mi var... :allalla:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
ii fikir ama demi

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Valla iyi fikir ;)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
peçete gibi kullan at

nightdragon35

nightdragon35

Üye
bu haberi daha öncede okumuştum ama birtürlü çıkaramadılar şu telefonu:(

ohadiyorum

Üye
Yuh be abi :D bu kadarda oLmaz ya

xkadir61

xkadir61

Üye
iyide neden kullanıp atıyoruzki!

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
yok daha neler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
eee bunun bataryası felan varmı nasıl bişi ben 100 konturu 6 ayda bitirmiyorum :)

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye

Amerikalı telefon üreticisi Hop-On Inc’in ürettiği 20$(13euro)’lık LCD ekranı olmayan ve kullanıldıktan sonra atılabilen cep telefonu konseptinden, Avrupalı bir distrübitör ilk test için 10.000 adet satın almış.

Telefon Texas Instruments çip set’i kullanıyor ve 900/1800MHz frekanslarında çalışabiliyor.Ürünün pratikliği bir yana , kötü amaçlı kullanıma daha çok hizmet edeceğini düşünüyorum özellikle telefon takip’i zorlaşacak gibi. Yorumu size bırakıyorum.

bayatlanabiliyomu :kop::kop::kop:

YARBAY219

Üye
tam mafia işi :D

'_ergin_'

'_ergin_'

Üye
güze:)lmiş

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
ne yani bu şeye benziyor tek kullanımlık mangallar vardır ya büyük alış-veriş mağazalarında satılır.kullanır sonra atarsın

:kop::kop::kop:

schumici

schumici

Üye

aynen kardeşim. suça teşvik değil ama suçu kolaylaştıran bi yönteme dönüşebilir malesef

KAFKAS KARTALI

Üye
Kaç Kere Yere 5 Ytl Attınız
Hiç
Yani Kimse Kolay Kolay çöpe Atmaz.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Valla Dediğin Gibi Telefon Takibi Zorlaşabilir..Ben Tasvip Etmiyorum Böyle Şeyleri Yaa...Bence Gereksiz Bir Üretim;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...