Kulalıklık Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Kulalıklık Tavsiyesi
Telefonda tamamen müzik dinlemek için kullanacağım, kulakiçi kulaklık tarzı kaliteli kulaklık arıyorum arkadaşlar.

Apple EarPod'u denemiştim (iPhone 5 kulaklığı) hepsiburada'da sınırlı stokta buldum aklımda o var baya hoşuma gitmişti, önerir misiniz ?

Veya 100-120 tl civarlarında kaliteli bass ve çok iyi ses veren kulaklık tavsiyesi bekliyorum..

Not: PowerAMP ile birlikte kullanılacaktır.

Bir not daha, kusura bakmayın konu yeri yanlış olabilir yerini bulamadım :)

Birde bunu buldum arkadaşlar sizce nasıl ?

fingerback5

fingerback5

Üye
Philipsler bassları cok iyi veriyor tavsiye ederim model numarasi veremeyecegim

AHKE

AHKE

Üye
senhieser cx150 yada cx200 yada cx300 yani senhieserlara bakmanı oneririm

OPC

OPC

Üye
senhieser cx150 yada cx200 yada cx300 yani senhieserlara bakmanı oneririm

Cx200 ve cx300 güzeldir. Creative ep630 da meşhur bir kulaklıktır övenler çok. Bir tavsiyem daha olucak Section 8 windowbox kullanıyorum gerçekten çok ucuz malzeme kalitesi kötü ama ses kalitesini gayet yeterli buluyorum ilk aldığım bozuldu yine aldım :D sadece bimeks mağazalarında satılıyor uygun yollu en iyi f/p ürünüdür

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
100₺ kulaklığa verilirmi ben philisin gogear mp5 modelini aldım ikinci el 100₺ye sahibindenden kulaklığı süper bassı çok iyi bence sende öyle yap

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
İkinci el zaten düşünmem kulaklikta ve linkteki Sennheiser'i aldim arkadaşlar :)

gkhan38

gkhan38

Üye
kardesh senheiser hic alma hic tavsiye etmem ama paran varsa beats al yada phillips

LimePie

LimePie

Üye
beats studio kulaklıları daha iyi bass verir almanı öneririm ama biraz tuzlu :D

-Emre

-Emre

Üye
Ben de beatse para vermem Philips kullanıyorum :oke:

-Hokage-

-Hokage-

Üye
shibuya alacm bugun yarın

aleranol

aleranol

Üye
Hayirli olsun ben de tam onu onerecektim sana. Arkadaslar kulakusti tamboy cok iyi kulaklik ariyorsaniz 175tlye teknosalarda philips oneill the stretch modeli var. Nirmal fiyati 250. Bende onu aldim yaklasik 1 yil ince ve cidden mukemmel bas ve midlere sahip. Ama tiz hafif kisik

- - - Eklendi - - -

shibuya alacm bugun yarın

Shibuya ya para verme. Daha iyi olanlar var.