Kulaklık sorunu ??

Sponsorlu Bağlantılar

umutttt16

umutttt16

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık sorunu ??
Arkdaşlar konuyu daha öncede açdım ama çözüm çıkmadığı için bidaha açıyorum kusura bakmayın.C6 0-1 e kulaklık takınca telefon görmüyor orjinal kendi kulaklığı ama kulaklığı PC takınca görüyor bilgisayar veya PC kulaklığını telefona takınca telefon göruyor ama eskiden gördüğü kendi orjinal kulaklığını neden görmüyor şimdi :S:S

Febris

Febris

Üye
servise göndeer.

haknsahn

haknsahn

Üye
ben de yaşıyorum aynı problemi :hmmm

allstar_23

Üye
Bende Nokia 603 var orjinal kulaklığını takıyorum görmüyor ama başka kulaklık takınca görüyor. Kulaklığıda başka bi tele takınca çalışıyor nasıl bi iş anlamadım ne yapmam gerek yardım lütfen...

mekan_45

Üye
Arkdaşlar konuyu daha öncede açdım ama çözüm çıkmadığı için bidaha açıyorum kusura bakmayın.C6 0-1 e kulaklık takınca telefon görmüyor orjinal kendi kulaklığı ama kulaklığı PC takınca görüyor bilgisayar veya PC kulaklığını telefona takınca telefon göruyor ama eskiden gördüğü kendi orjinal kulaklığını neden görmüyor şimdi :S:S

Aynen bendede oldu bu sorun kardeşim eğer çözdüysen özelden anlatırmısın

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kulaklık soketinde problem olabilir.garantisi bitmeden servise götür bence

gercek_dost

gercek_dost

Üye
Kulaklik hoparlör kısmından olabilir. Kablo kopuk olursa göremeyebilir. Benim tv ye bağlantı kablo vardı. Sadece videolar tv de izlenebiliyordu. Mp3 dinleyemiyordum. Kabloyu tele takip tv ye bağlamadan önce birbirine değdirdikten sonra görüyordu mp3 dinleyebiliyordum.değdirince akım teması oluyor o zaman görüyor :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt