Kulaklık önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık önerisi
Arkadaşlar bugün cihazın orjinal olan kulaklığını sanıırm okulda kaybettim. Her neyse bir sorum olucak ben şimdi bir kulaklık alırsam o kulaklığın yerini tutarmı ? He birde şöyle 30 - 40 tl civarı bir kulaklık önerirmisiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Sennheiser MX-365 yada MX-375

İnceleme yaptığımda MX-365 daha temiz, berrak bir ses veriyor. MX-375 ise biraz daha bass ağırlıklı fakat tizler çok hafif arka planda kalabiliyor.

Eğer Torium Teknosa'ya gitme şansın varsa orada üretimden kalkmış olan satılmamış MX-80 var MX-80 bozulunca MX-170 gönderdiler ama MX-80 her türlü on basar MX-170 bir üst model olduğuna rağmen bazı sesleri alamadım midi seslerini, ses sahnesi berbattı.İmkanım olsa hemen gidip oradan son kalmış MX-80'leri alırım.

Birde kulağın içine gidenlerden alma kulağa zarar veriyor.Eğer bunları almayı düşünmüyorsan (ki daha iyisini bulman zor olur) 32 yada 64Ohm 115dB'den fazla olmayan, frekans aralığı geniş olan bir kulaklığa bak.

Gelen yastıklarıyla kullanmaya bak MX-80'de daha güzel bir ses MX-170'te ise daha kötü boğuk bir sese mââl olmuştu.Onun için MX-170 yastıklarına delik açmıştım ver harika olmuştu.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Sennheiser marka kulaklıklardan bütçene uygun olanı teknoloji marketlerde bulabilirsin. Gerçekten kalitelidirler.

avast

avast

Üye
kardesim ben alırken bu ikisini tavsiye ettiler gercekten mukemmel birisi

PHİLİPS -- BEN BUNU ALDIM MEMNUNUM YALITIM İYİ DISARI SES AZ İCERİ HİÇ ALMIYO :))

CREATİVE-- BASLAR İNANILMAZZ BUNUNDA KARDESİME ALDIM BASLAR GERCEKTEN HİSSETTİRİYO 70 80 VERSEN BU BASI ALAMASSIN OYLE Bİ URUN HA PHİLİPSİMDEN MEMNUNUM BEN KUCUK DİYE ONU TERCİH ETTİM KENDİME KARAR SENİN

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
kardesim ben alırken bu ikisini tavsiye ettiler gercekten mukemmel birisi

PHİLİPS -- BEN BUNU ALDIM MEMNUNUM YALITIM İYİ DISARI SES AZ İCERİ HİÇ ALMIYO :))

CREATİVE-- BASLAR İNANILMAZZ BUNUNDA KARDESİME ALDIM BASLAR GERCEKTEN HİSSETTİRİYO 70 80 VERSEN BU BASI ALAMASSIN OYLE Bİ URUN HA PHİLİPSİMDEN MEMNUNUM BEN KUCUK DİYE ONU TERCİH ETTİM KENDİME KARAR SENİN

Su philips cok super bir kulakliktir belki bas osteyen biri yeteri kadar tamin etmez ama cok dengeli bir kulaklik oldugunu soylemek mumkun :)

AHKE

AHKE

Üye
sony mdrex50lp

aleranol

aleranol

Üye
Bende philipsin the Stretch modeli var. Deli gibi bas veriyor. Eğer isteğin bass ise philipsler bunu gerçekten iyi yapıyor. Eğer isteğin tiz ve midler ise bu da genelde Sony'de iyi çıkıyor. Diğerleri çok iyi değil.

Eldaredge

Eldaredge

Üye
Kardes sen bence beats al hd kalitesinde ses

Üst Alt