Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kulaklık Önerisi
Sponsorlu Bağlantılar
karayel90
Üye
Konu Sahibi
Kulaklık Önerisi
Arkadaşlar samsung galaxy s2 cihazımda kullanmak için kulaklık önerisi verebilirmisiniz kulaklığa verebileceğim para en fazla 50 tl
[h=1]Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar [/h]
Oğuzhan
Üye
Ne tarz muzik dinlersin? Bir de kulak ustu mu kulak ici mi?
karayel90
Üye
Konu Sahibi
Kulak içi hipHop rap ama arabesk rap değil
Bass benim için önemlidir bu arada
Muhammet DEDE
Üye
kardesım hepsıburada.com da creatıve ep630 var al kullan pısman olursan ben gerı alayım aynı fıyattan 30 tl olması lazım. 90 tl ye aldıgım sennheıser dolapta duruyor bunu kullanıyorum dusun. Sıddetle tavsıye edıyorum.
Oğuzhan
Üye
Philipslere bakabilirsin
karayel90
Üye
Konu Sahibi
Creative'nin o kulaklığıın namını duymuştum bi bakarım olmassa
Oğuzhan hocam sen ne kullanıyorsun kulaklık olarak ??
Oğuzhan
Üye
ben Akg marka kulaküstü kullanıyorum Ama philips kullandım daha önce bas konusunda çok başarılıdır. Kanal için almanı tavsiye ederim yani şu kulaklık gibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu kulaklık çok iyi arkadaşımda var denedim dışarının sesini kesmede çok başarılır baslar da oldukça iyi tizler ve midler de dengeli tam sana göre bir kulaklık hatta ben de almayı düşünüyorum bundan
karayel90
Üye
Konu Sahibi
Tamadır teşekkür ederim oğuzhan hocam
Oğuzhan
Üye
Rica ederim
Silinen Üye 166392
Kapalı Hesap
Bluetooth kulaklık da alabilirsin.
karayel90
Üye
Konu Sahibi
Yok Saol Kardeşim Bugün Gittim Ve
Bu Ürünü aldım iyi bir ürün herkezede tavsiye ederim
avast
Üye
bendede o kulakliin siyah mavisi vardi aldiktan 1 gun sonra sol kulaklik bozuldu 13 gun once garantiye verdim yarin gelecek iste