Kuklagiller

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kuklagiller
deleted

codblackops2

codblackops2

Üye
mobil neden görünmüyor :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
sorun var galiba. Bende de gözükmüyor mobil paylaştığıda.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
E benim tel. de nasıl çalışıyor yahu. E7 :hmmm

codblackops2

codblackops2

Üye
belki bizim telefonlara göre üst seviye olduğundandır :gun1:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
E benim tel. de nasıl çalışıyor yahu. E7 :hmmm

senin çalışıyor dan kastın ne? Mobil link verince bilgisayar daki gibi yasal uyarı yazısı çıkıyor. Mobil link eklemişsin de sen telefondan mobil görünümlü girdiğinde video gözüküyor mu bende kendim paylaşmama rağmen mobil link göremedim

nokia_belle

nokia_belle

Üye
senin çalışıyor dan kastın ne? Mobil link verince bilgisayar daki gibi yasal uyarı yazısı çıkıyor. Mobil link eklemişsin de sen telefondan mobil görünümlü girdiğinde video gözüküyor mu bende kendim paylaşmama rağmen mobil link göremedim
mobil için:)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Kastım çalıştığı. Yalan mı söylüyorum? Diğer konuda açıklamıştım tekrar anlatıyorum. Mobil light sürümündeyken; kendi tarayıcısında link çıkıyor. Operada ise video penceresi çıkıyor. ikisine de tıklayınca video izleniyor.

Ekran Görüntüleri:

Opera:

Nokia Browser:

nokia_belle

nokia_belle

Üye

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

ben fotoları koydum bir önceki mesajda. bende görünüyor birşey diyemem.

paradox07

paradox07

Üye
Videoyu izlemedim ama gerçekten bu replik mi dersiniz ne dersiniz çok sıktı artık.buz devri 4 ün dublajında bile vardı.bu kadar abartılmamalı.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Kastım çalıştığı. Yalan mı söylüyorum? Diğer konuda açıklamıştım tekrar anlatıyorum. Mobil light sürümündeyken; kendi tarayıcısında link çıkıyor. Operada ise video penceresi çıkıyor. ikisine de tıklayınca video izleniyor.

Ekran Görüntüleri:

Opera:

Nokia Browser:

tamam dostum anladım demek istediğini önceden böyle çıkmıyordu operada da ondan şaşırdım.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
test

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...