kullanıcıadları
Üye
Ha evet sende Haklısın Lakin Bir erkeğede Yakıştıramam Küfürü .. İllaki Küfür Mü etmek Gerekir Diye de Düşünmüyor Değilim. .
Orası öyle tabi

Ha evet sende Haklısın Lakin Bir erkeğede Yakıştıramam Küfürü .. İllaki Küfür Mü etmek Gerekir Diye de Düşünmüyor Değilim. .

küfür bile kendini kızlara yakıştıramıyordur![]()
merak ettiğim nokta şu : olmayan şeyle nasıl yapıyorlar acaba
Ben de yeri gelince fena küfür ederim. Ama yeri gelince. Her cümlemin arkasından etmem mesela. Çok sinirlenirsem de kendimi tutamam. Peki bu sinir olduğum noktayı nasıl anlatacağım yahu ben 
güldüm
İşşşşte benim ayar olduğum nokta tam da burasıBen de yeri gelince fena küfür ederim. Ama yeri gelince. Her cümlemin arkasından etmem mesela. Çok sinirlenirsem de kendimi tutamam. Peki bu sinir olduğum noktayı nasıl anlatacağım yahu ben
Olmayan şeyle nasıl yapıyorlar deniyor kızlar için. Peki o küfrü eden her erkek ettiği an yapıyor mu? Bunu birisi açıklasın bana.
Mesajı düzenledim![]()

O değilde Amerika'da vurgu niyetine en önemli programlarda bile kufrediyorlar![]()

kufur eden kizlari severim ozelliklede yatakta kufur ettilermi cok guzel oluyolar simdiki sevgilim gibi

kufur eden kizlari severim ozelliklede yatakta kufur ettilermi cok guzel oluyolar simdiki sevgilim gibi