Küfür Eden Kızlar ..!!

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye

bence; biliyor iseler eee biliyordurlar. Eeee... Bilmiyorlarsa eeee bilmiyorlardır. Bilmem anlatabildim mi :ehe

normalde biliyor olabilirler ama söylerken bilseler bile unutuyorlardır yoksa bile bile söylenecek kelimeler değil. Ya da bile bile söyleyecek kadar dengesizler. Bence her ikisinden de mevcut. Bu sefer anlatabildim :ehe

:zong: sabah sabah amacın ne devrelerim yanıyordu az daha anlayacağım diye

- - - Eklendi - - -

"bile" parantezine al sen bu mesajı

juristokrat

juristokrat

Üye
iticidirler bu durumu kendilerine soylerseniz size bile söverler

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
evet çok itici geliyorlar

MaxipmaN

Üye
bana o...u gibi geliyor böyle kızlar

DDorlion

DDorlion

Üye
Aşırı İticiler Nefret Ediyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
Yumuşak kızdan hoşlanmam. Ama küfretmemeli. Haa bazı zamanlar küfrü sevgilisine ederse işe yarayabilir :ehe

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
çok itici oluyorlar.birde erkek gibi konuşup onlar gibi giyinenler yok mu onlar kadar iğrençı yok.görünce ağızlarının ortasına bir tane patlatmak istiyorum.
sen adamsın valla okumasaydım bende böyle bi şey yazacaktım :)

- - - Eklendi - - -

çok itici oluyorlar.birde erkek gibi konuşup onlar gibi giyinenler yok mu onlar kadar iğrençı yok.görünce ağızlarının ortasına bir tane patlatmak istiyorum.
sen adamsın valla okumasaydım mesajını bende böyle bi şey yazacaktım :)

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
sevgilisiyle arasındakine karışmam ama orta yerde küfür ediyorsa orda dur derim küfrümü yerim :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Küfür hiç kimseye yakışmıyor.Ne erkeğe ne kıza.Yani hem kızların küfür etmesi hem de erkeklerin küfür etmesi bana çok itici geliyor.

çok küfür iyi değil ama yeri geldiğinde de küfür etmek gerekiyo hem bazen insanı rahatlatıyor

hizan

hizan

Üye
bende küfür edenleri sevmiyorum.

uğur e

uğur e

Üye

ayne kardş ya sen mı ben mı çok iğrenc oluyolar öyle kız dedğn hanım hanımcık oluck oturmasını kalkmasını bilecek..

son.kral

son.kral

Üye
yorumlar güzelmiş. Tuttum sizi. :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Konu küfür eden kızlardan küfür öğrenen bebelere geldi:ehe

Üst Alt