Küfür Eden Kızlar ..!!

Konu Sahibi
Küfür Eden Kızlar ..!!
Küfür eden kızlar sadece bana mı itici geliyor ne bilim çevremdeki kızlar benden çok küfür biliyor (: Ve bana çok itici geliyorlar ?

Tepkiler: seytan_avcisi, dready112 ve FatoŞ

_RYUK_

Üye
çok itici oluyorlar.birde erkek gibi konuşup onlar gibi giyinenler yok mu onlar kadar iğrençı yok.görünce ağızlarının ortasına bir tane patlatmak istiyorum.

Tepkiler: seytan_avcisi, dready112, veysel001905 ve 1 kişi daha
Çok itici olan gördüğüm yerde pataklamak istediğim varlık

15097

Üye
Küfür hiç kimseye yakışmıyor.Ne erkeğe ne kıza.Yani hem kızların küfür etmesi hem de erkeklerin küfür etmesi bana çok itici geliyor.

Tepkiler: dready112, abandonware ve Dede
Küfür etmeyen, facede kız arkadasına, askmm yerimm kii snii cok tatlı ckmssın salkk yazmayanı kızlar kendi aralarında dışlıyorlar heralde Her gecen zaman insanlar sınırları terbiyeyi aşıyorlar..

Tepkiler: seytan_avcisi

Metin MF

Üye
Küfür hiç kimseye yakışmıyor.Ne erkeğe ne kıza.Yani hem kızların küfür etmesi hem de erkeklerin küfür etmesi bana çok itici geliyor.

Katılıyorum. Küfür etmek acizliğin göstergesidir.

Tepkiler: abandonware

_RYUK_

Üye

küfür etmeyi sevmiyoruz ama konuşmaya başlayan çocuklara ilk öğretilen sey küfür oluyor.ne kadar tuhaf bir milletız

Kız gibimi büyüsün diye bir mantık var erkek çocukları için.. Sövdürecen saydıracan babayiğit olsun.. Bu nasıl bir çelişkidir

küfür bile kendini kızlara yakıştıramıyordur
merak ettiğim nokta şu : olmayan şeyle nasıl yapıyorlar acaba
ya da neden böyle bir eyleme yeltenme taahhütü veriyorlar
aslında hiç biri söylediği kelimelerin anlamını bilmiyor. Cahil bir milletiz diyenler boşuna demiyorlar

TheCower

Üye
Jackal ne adamsın ya sabah sabah güldürdün beni

bence anlamını da çok iyi biliyorlar

bence anlamını da çok iyi biliyorlar

bence; biliyor iseler eee biliyordurlar. Eeee... Bilmiyorlarsa eeee bilmiyorlardır. Bilmem anlatabildim mi

normalde biliyor olabilirler ama söylerken bilseler bile unutuyorlardır yoksa bile bile söylenecek kelimeler değil. Ya da bile bile söyleyecek kadar dengesizler. Bence her ikisinden de mevcut. Bu sefer anlatabildim

Takma

kufur degilde sinirlenmeleri cok dadlu oluyor yahu.