Heroata Üye Allaha ısmarlsdiki da alasmarlsdık saniyodum kuş dili icin de okullarda ders verlyo sanydm
Heroata Üye creeper' Alıntı: "sıhhatler olsun"u saatler olsun sanardım Genişletmek için tıkla ... Ana ben suan bile saatler olsun saniodm sok oldm
creeper' Alıntı: "sıhhatler olsun"u saatler olsun sanardım Genişletmek için tıkla ... Ana ben suan bile saatler olsun saniodm sok oldm
Mad EagLe Üye Konu Sahibi Heroata' Alıntı: Ana ben suan bile saatler olsun saniodm sok oldm Genişletmek için tıkla ... konumun üyelere birşeyler kattığını görmek güzel
Heroata' Alıntı: Ana ben suan bile saatler olsun saniodm sok oldm Genişletmek için tıkla ... konumun üyelere birşeyler kattığını görmek güzel
Dracule Mihawk Üye bir arkadasin abisi vardi adi Gökhandi ben onu Yokan diye cagiriyordum gercegi ogrendigimde bayagi bir dumura ugramistim ) - - - Eklendi - - - FatoŞ' Alıntı: Misafirliğe Gidip Herhangi Bir Dolabı Açıp İçinde Olan Şeyleri Kendime Alıınmış Gibi Sahiplenip Yemek Birde Gider Derdim Ben Gelecem Diyemi Aldınız Gariplerde Evet Diyordu Genişletmek için tıkla ... Yuzsuzlugun arsizliginda boylesi ya
bir arkadasin abisi vardi adi Gökhandi ben onu Yokan diye cagiriyordum gercegi ogrendigimde bayagi bir dumura ugramistim ) - - - Eklendi - - - FatoŞ' Alıntı: Misafirliğe Gidip Herhangi Bir Dolabı Açıp İçinde Olan Şeyleri Kendime Alıınmış Gibi Sahiplenip Yemek Birde Gider Derdim Ben Gelecem Diyemi Aldınız Gariplerde Evet Diyordu Genişletmek için tıkla ... Yuzsuzlugun arsizliginda boylesi ya
Heroata Üye mad eagle' Alıntı: konumun üyelere birşeyler kattığını görmek güzel Genişletmek için tıkla ... .
Mad EagLe Üye Konu Sahibi Kabız Civciv' Alıntı: iki tane gözümüz olduğu için çift görmemiz gerekiyo sanıyofum Genişletmek için tıkla ... birini kapatıp deney yapabilirdin
Kabız Civciv' Alıntı: iki tane gözümüz olduğu için çift görmemiz gerekiyo sanıyofum Genişletmek için tıkla ... birini kapatıp deney yapabilirdin
Oğuzhan Üye mad eagle' Alıntı: birini kapatıp deney yapabilirdin Genişletmek için tıkla ... Küçüktük o zamanlar ne bilelim
mad eagle' Alıntı: birini kapatıp deney yapabilirdin Genişletmek için tıkla ... Küçüktük o zamanlar ne bilelim
Mad EagLe Üye Konu Sahibi .TremmerT.' Alıntı: Temel Reisi laz sanıyordum. Genişletmek için tıkla ... mantıkkı bir yaklaşım ama