küçükken mahalleden sinek ilacı geçerdi aklıma geldiydi bir an hahaahhaha

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
küçükken mahalleden sinek ilacı geçerdi aklıma geldiydi bir an hahaahhaha
Hatırlarmısınız bilmem ? Eskiden mahallede top oynarken ansızın gelen ılac arabası ılacını sıkar bız kendımızden gecerdik.. Hatta oyle bı yogun duman olurdu ki mahallede 10 dk icin hayat dururdu. İlerleyen zamanlarda ise bagısıklık kazanmıs olup etkılenmez hatta ortalık duman dumana gıderken tacız olayları yasardık . Artık mahallemızın abazan genclıgı ılac arabasını bekler olmustu o sesı duyup arabanın geldıgını anlayan genclık bı koseye pısar ve haın emellerini uygulamaya koyardı... Ben o donem daha kucuk oldugumdan ılac arabası benım ıcın farklı anlamlar ıfade ederdı.. karsı apartmanın gırıs katındakı amca 7/24 camda sıgara ıcerdı hatta adını 'cam guzelı' koymustuk. İste tam o karısıklıkta sıgara pakedını alır butun sıgaralarını kırar her defasındada yanına degısık not ılıstırırdım.. Deli olurdu butun gun kufur edıyodu kım yaptı dıye

Birden aklıma geldı paylasmak istedim....

bu arada ben de onun sayesinden başladım sigaraya ALLAH rahmet eylesin...

Progressivity

Progressivity

Üye
sizin sinek aracı baya baya duman salıyormuş yahu yani karşı apartmanın giriş katındaki amcanın sigaralarını alıp kırabilecek kadar walla o dumanda ortada bırak sineği insan kalmaması lazım :d:

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
:ehe
yahu bağışıklık kazanmıştık annem kızardı kız çabuk gel buraya zehirlencen diye
yok ben o 2 dişin sigaralarını araklamadan içim rahat etmezdi:ehe

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Adana'da da vardı sinek ilaçlama arabaları ama nedense duman saçmıyordu ya da araba bizim mahalleye gelene kadar bitiriyordu dumanı. :D

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
eee niye bizimki yağ yakan motor gibi duman salıyodu :ehe

bizim bahtsızlığımızmış demekki:D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
eskiden vardı dumanlı olanları. şimdi dumansız zehir sıkıyolar. kokusu çok hoşuma giderdi sank, zehir gibi değildi. Ama şimdikiler kötü kokuyo :ehe heralde eskiden mazot karışımlı bişeydi :D

lovestar

lovestar

Üye
maşallah sinek ilacı arabası değil ninja mübarek...dumanlar falan...:ehe

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
yaa teknolojinin gözünün yağında 2 yumurta kırayım..

değişmeyen tel şey zehir

biri alenendi öbürü saman altından:ehe

researcher

Üye
onceki versiyonşlar bol dumanla zenginlestirilmis mazottu...sonradan dumansız oldular....

cok koklayınca beyne zarar veriyomus diolar....:d:

Love Prince

Love Prince

Üye
hatırlıyorumda bizim burdada geçerdi araba hiç etkilenmezdim dumanından

mojoR1

mojoR1

Üye
bizm mahalede de vardı :kop::kop::kop:

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
Vay herkesın bam telıne basmısımda haberım yok:ehe

Cynical

Cynical

Üye
Arkasından koşar yada bisiklet sürerdik yol boyu. Bir ani fren yapsa tampona yapışacağız ama onu düşünen kim... Kokusunu da çok severdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt