Küçük Umut'a minibüs böyle çarptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
Küçük Umut'a minibüs böyle çarptı
Rize'de, 6 yaşındaki Umut Köse'nin bisikletiyle yoldan karşıya geçerken bir minibüsün çarpmasıyla hayatını kaybettiği kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.Rize'de, önceki gün meydana gelen kazada, Karadeniz Sahil Yolu Rize geçişinde 6 yaşındaki Umut Köse, yayalar için kırmızı ışık yanmasına rağmen yoldan karşıya geçmek istedi.
Bu sırada Artvin istikametine giden İsmail Y. idaresindeki 61 DN 335 plakalı minibüs aniden yola giren Umut Köse'ye çarparak bir süre sürükledi. Umut, kaza yerinde hayatını kaybetti. Kaza, Rize Belediyesi'ne ait güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

POWER

POWER

Üye
Videosunu izledim çocuk kusurlu ama yzık oldu :(

CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
kusurluda adı üstünde çocuk annesi babası nasıl bırakmış çocugu dışarı tek başına hayret ettim yazık canım ya daha çok küçük

mservank

mservank

Üye
Yeşil ışık yansa da o yaştaki bir çocuğun yollarda gezmesi bence çok yanlış.Yazık olmuş.

CanceR

CanceR

Üye
çok yazık ya annesini babasını düşünemiyom :(

Yasminozz

Yasminozz

Üye
offf çok kötü yaa..... :( :(

ben hala etkisindeyim geçirdiğim kazanın...araba yaklaşırken dizlerimin bağı çözülüyo... :( :(

neslein

neslein

Üye
yazık ya daha cok küçük bunu bisikletle sokaga nasıl bırakmış annesi babası
bu ne anlar hatalı geçişten cok yazık olmuş :(

_dumanist_

_dumanist_

Üye
6 yaşındaki çocuk caddeye bırakılır mı hiç? ne biçim annesi babası var bu çocuğun:@

delrico

delrico

Emekli Yönetici
yazık yaaa cocuga

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
allah rahmet eylesin.

Ayberk q7

Ayberk q7

Üye
erken ölmüş yaaa kardeşim

cllgr

cllgr

Üye
tv de haberlerde göstermişdi,çocuk ne bilsin ki,bisikleti veren vede takip etmeyenlerde kabahat diyecem ama.ana-babasıda böyle olsun istemezdi heralde.babasıda işdeyken duymuş haberi,o yada bu suclu olsada çocuk gitti.münibüsde çok hızlı geliyordu orada yaya gecidi var daha yavaş olması gerekirdi.allah rahmet eylesin...ana-babasınada sabır versin kolay değil ömür boyu o acıyı çekmek...

FirstClasss

FirstClasss

Üye
ölüm böyle birşey

leiche

leiche

Emekli Yönetici
allah ailesine sabır versin
evlat acısı cok kötüdür.
suç her nekadar ailesinin olsada (bana göre)
çocuk bu sonuçta bağlasan durmaz
allah rahmet elesin diyecem ama zaten bu çocuk melektir daha
cennette büyüyecek artık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...