Küçük Mucizeler Dükkanı Kitap Özeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Küçük Mucizeler Dükkanı Kitap Özeti
küçük mucizeler dükkanı özet, küçük mucizeler dükkanı özeti, küçük mucizeler dükkanı kitap özeti, küçük mucizeler romanının özeti, küçük mücizeler dükkanı özeti, küçük mucizeler dükkanı geniş özet, küçük mucizeler dükkanı kitabı ana fikri, küçük mucizeler dükkanı kitabının özeti, küçük mucizeler dükkanı konusu, küçük mucizeler dükkanı geniş özeti, küçük mucizeler dükkanı ana fikri, mucizeler dükkanı özet, debbie macomber küçük mucizeler dükkanı özeti, küçük mucizeler dükkanı ana fikir, mucizeler dükkanı kitabı özet, küçük mucizeler dükkanı, debbie macomber kucuk mucizeler dükkanı blog, büyük mucizeler dükkanı kitabı özeti, küçük mucizeler dükkanı forum, kücük mucizeler dükkanı özeti, dukkani kitap, küçük mucizeler dükkanı kitap eleştirisi, küçük mucizeler dükkanı kitap incelemesi, küçük mucizeler dükkani kitabinin özeti, mucizeler dükkanı kitabı özeti

Kitapları bütün dünyada 140 milyondan fazla satan ve birçok dile çevrilen Debbie MacomberKüçük Mucizeler Dükkanı Kitap - Debbie Macomber Küçük Mucizeler Dükkanı Kitabı yürek ısıtan romanlarıyla şimdi de Türkiye'de..

"Artık o eski tasasız kız değilim. Yaşadığım her günün değerini biliyorum. Çünkü hayatın ne kadar değerli olduğunu öğrendim... Hiçbir şeyiKüçük Mucizeler Dükkanı Kitap - Debbie Macomber Küçük Mucizeler Dükkanı Kitabı özellikle de hayatı hafife almaz oldum. Artık hiçbir günümü boşa geçirmiyorum. Çektiğim acıların karşılıklarının olduğunu öğrendim..."

Hayatın içinden dört güçlü kadın...
Küçük mucizelerKüçük Mucizeler Dükkanı Kitap - Debbie Macomber Küçük Mucizeler Dükkanı Kitabı büyük umutlar
Ve dostluğun iyileştirici gücüne dair sımsıcak bir hikâye...
Bu kitapta mutlaka kendinizden bir şeyler bulacaksınız!

Yazarebbie Macomber
Çevirmen:Ozan Aydın

Sayfa Sayısı: 480
Dili: Türkçe
Yayınevi: Martı Yayınları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...