Küçük kıza vahşetin zanlısı babası çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Küçük kıza vahşetin zanlısı babası çıktı
Güvenlik kameralarınca görüntülenen 9 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Z.E'yi okul çıkışında döven kişinin babası olduğu ortaya çıktı.

"GEÇ KALDI DİYE DÖVDÜM"
TRABZON'un Araklı İlçesi'nde güvenlik kameraları tarafından çocuğunu döverken görüntülenen İsmail E. gözaltına alındı. İsmail E. ilk ifadesinde, kızının geç kaldığı için dövdüğünü söyledi. İfade vermek üzere Adliye'ye getirilen küçük kız ise, olayı anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Köprüden geçen ilköğretim okulu öğrencisi küçük kızın bir erkek tarafından tekme- tokat dövülmesi yapımı devam eden hidroelektrik santrali güvenlik kameraları ile görüntülendi. Öğrenciyi birkaç kez yere de atan kişi, daha sonra yürüyerek uzaklaştı.

Görüntülerin ortaya çıkması üzerine Savcılık soruşturma açtı, Jandarma ekipleri de köye giderek olayı araştırdı. Yapılan incelemede görüntülerdeki kişinin 34 yaşındaki İsmail E., dövdüğü çocuğun kızı olduğu belirlendi. İsmail E. , Jandarma tarafından dün gece gözaltına alındı. İsmail E.'nin ilk ifadesinde, "Geç kaldığı için sinirlendim ve dövdüm" dediği belirtildi.

VALİ: "GEREKİRSE KORUMA ALTINA ALIRIZ"

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, çocuğa dayak olayının 2 ay önce ilçenin bir köyünde meydana geldiğini anlatırken "Araklı'nın bir köyünde 9 yaşındaki bir kız çocuğumuz çok yakını tarafından çok feci bir dövülme tabirinin de ötesinde hırpalanmış. Bu olay geçen cuma günü bir kaset marifetiyle Araklı Kaymakamlığı'mıza gönderildi. Hemen ;savcılığa suç duyurusunda bulunularak gerekli işlemler başlatıldı. Zanlı veya zanlıların yakalanması için gerekli tahkikat başlatıldı. Ertesi gün zanlı yakalandı. 9 yaşındaki kız çocuğumuzu dövenin dışarıdan değil ailenin içinden birisi olduğu tespit edildi. Darp edilenin hem bir kız çocuğu olması, hem çocuk olması,hem de bir insanın bu şekilde dövülmesi nedeniyle olayı şiddetle kınıyoruz" dedi.

Kızılcık, küçük kızla ilgili gerekli önlemleri alacaklarını belirterek, "Devlet olarak gerekirse çocuğun koruma altına alınması için de gerekli işlemleri başlattık. Bu olayın isterse ailede en yakını, birinci derecede yakını olsun kabul edilebilir hiç bir tarafı yok. Maalesef kimin dövdüğünü söylemeye dilim varmıyor. Çok feci bir olay" diye konuştu.

BABA SAVCILIKTA

İsmail E., jandarmadaki işlemlerinin tamamlanması ardından bu sabah erken saatlerde Araklı Adliyesi'ne getirildi. İsmail E.'nin savcılık sorgusunun ardından Nöbetçi Mahkeme'ye sevkedilmesi bekleniyor.

Babaannesi Huri E. ile ifade vermek üzere Adliye'ye gelen ilköğretim 3'üncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki kız ise, gözyaşı içerisinde olay gününü anlatırken, "O gün okuldan geç çıktım. Babam beni bekliyordu. Geç kaldığım için ;beni biraz hırpaladı. Yanımda arkadaşlarım vardı. Okulumuz evimize uzak olduğu için geç kalmıştım" dedi. Zehra, büyüyünce doktor olmayı hayal ettiğini de söyledi. kaynak : milliyet
 


Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ya bu haberleri okurken yüreğim cız.. ediyor
Nasıl babasın sen ya! Hâlâ dayağı terbiye aracı görüyorlar
Unutmaki Allah bunun hesabını senden soracak zâlim Baba :off:
 
Sofya-

Sofya-

Üye
Allah belanı versin ya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt