Aziz™ Üye Dawn' Alıntı: ben izleyemedim yaw Genişletmek için tıkla ... video hatalımı açılıyor nasıl oluyor bende güzel açılıyor istersen başka linkten vereyim kardeşim
Dawn' Alıntı: ben izleyemedim yaw Genişletmek için tıkla ... video hatalımı açılıyor nasıl oluyor bende güzel açılıyor istersen başka linkten vereyim kardeşim
Aziz™ Üye emrezafrak' Alıntı: video açılmıorki Genişletmek için tıkla ... bende sorunsuz bir şekilde açılıyor ama
emrezafrak' Alıntı: video açılmıorki Genişletmek için tıkla ... bende sorunsuz bir şekilde açılıyor ama
Aziz™ Üye onu bilemiyorum açılmıyor dediler gittim kaç link daha ekledim.hala açılmıyorsa yapacağım bir şey yok
onu bilemiyorum açılmıyor dediler gittim kaç link daha ekledim.hala açılmıyorsa yapacağım bir şey yok
Aziz™ Üye -YARINIYOK-' Alıntı: çok tuhaf bilimsel açıklaması mutlaka vardır Genişletmek için tıkla ... tabiki vardır nadide.ama işin aslı ilahi.fakat bilimsel yöndende açıklaması olmalı.zaten olmazsa bu olağandışı mucize olurbunada insan aklı ermez o zaman
-YARINIYOK-' Alıntı: çok tuhaf bilimsel açıklaması mutlaka vardır Genişletmek için tıkla ... tabiki vardır nadide.ama işin aslı ilahi.fakat bilimsel yöndende açıklaması olmalı.zaten olmazsa bu olağandışı mucize olurbunada insan aklı ermez o zaman