Aziz™ Üye küçük kız ağlayınca gözünden yaş değil kristal akıyor hayretler içindeyim yeminle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız arkadaşlar yukarıdaki linkten videoyu seyredemeyenler için aşağıdaki linkleri ekledim.bunlardan izleyebilirsiniz... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız linklerin hepsi denendi ve video sorunsuz bir şekilde açılıyor...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız arkadaşlar yukarıdaki linkten videoyu seyredemeyenler için aşağıdaki linkleri ekledim.bunlardan izleyebilirsiniz... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız linklerin hepsi denendi ve video sorunsuz bir şekilde açılıyor...
Aziz™ Üye nbp75' Alıntı: hayretler içindeyim Genişletmek için tıkla ... aynen ya bu nasıl olabiliyor.tamam ilahi kudret ama insan aklına ters geliyor ya
nbp75' Alıntı: hayretler içindeyim Genişletmek için tıkla ... aynen ya bu nasıl olabiliyor.tamam ilahi kudret ama insan aklına ters geliyor ya
Unstable01 Üye heeaa biliom bn bunu gecen sene görmüştüm...gözyası havayla temas ednce direk kristallesior bişi sölemişlerdi bunnla ilgili ama unuttum ya...
heeaa biliom bn bunu gecen sene görmüştüm...gözyası havayla temas ednce direk kristallesior bişi sölemişlerdi bunnla ilgili ama unuttum ya...
Emperian Üye Unstable01' Alıntı: heeaa biliom bn bunu gecen sene görmüştüm...gözyası havayla temas ednce direk kristallesior bişi sölemişlerdi bunnla ilgili ama unuttum ya... Genişletmek için tıkla ... mermer esasta sıvı bir maddedir, havayla temas edince sertleşir. Katılaşır. Bundada benzeri oluyordur --------------- Ekleme --------------- fakat kızın gözlerinin hiç acımaması mucize
Unstable01' Alıntı: heeaa biliom bn bunu gecen sene görmüştüm...gözyası havayla temas ednce direk kristallesior bişi sölemişlerdi bunnla ilgili ama unuttum ya... Genişletmek için tıkla ... mermer esasta sıvı bir maddedir, havayla temas edince sertleşir. Katılaşır. Bundada benzeri oluyordur --------------- Ekleme --------------- fakat kızın gözlerinin hiç acımaması mucize
Aziz™ Üye passiv€ aggressiv€;2065934' Alıntı: bu kristalleri biriktirip satsın para edermi acaba Genişletmek için tıkla ... kristal dediği maden anlamında iyi para eden kristal değil sadece maddeye öyle denilmiş benzediği için
passiv€ aggressiv€;2065934' Alıntı: bu kristalleri biriktirip satsın para edermi acaba Genişletmek için tıkla ... kristal dediği maden anlamında iyi para eden kristal değil sadece maddeye öyle denilmiş benzediği için
Aziz™ Üye ● aLuvi ●;2072456' Alıntı: Evet ALLAH istediği Herşeyi yapabilir ..! Genişletmek için tıkla ... aynen Burak
● aLuvi ●;2072456' Alıntı: Evet ALLAH istediği Herşeyi yapabilir ..! Genişletmek için tıkla ... aynen Burak