emreli01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bkz. Root explorer
hafıza kartı yokki tel de htc one x plus da hafıza karti takılmıyor kendi hafızasına atılır sorun değilde root nasıl oluyor garanti dışı bırakıyor Mu
hafıza kartı yokki tel de htc one x plus da hafıza karti takılmıyor kendi hafızasına atılır sorun değilde root nasıl oluyor garanti dışı bırakıyor Mu
Kardesim forumda buyuk ihtimalle vardir. Htc one x plus root konusu ama google a yaz kesin cikar durum cihazi garanti disi birakiyor evet ama unroot yapinca giriyor yeniden
ve bu root dediğiniz işlem garanti dışı bırakan işlem mi oluyor
- - - Eklendi - - -
anlamadım
Root gerektiren bi program ornegi verdim sadece root yaparsan mesela bu programla sistem dosyalarini gorebilirsin
ben htc one x root konusu buldum htc one x plus için fark edermi yoksa her ikisi içinde aynı işlemler mi yapılıor
- - - Eklendi - - -
anladım symbianda ki hack işleminden sonra xplore uygulamsı ile sistem dosyalarında değişiklik yağılabiliyor yani
Evet istemedigin uygulamalari sileniliyorsun mesela turkcell uygulamalari vs
Tabikide programa giriyosun system e tikliyosun ordañ app tikliyosun uygulamalar.gorunuyor ustune basili tutuyosun dosyanin secenekler cikiyor sil diyosun bitiyo bu arada one x ile one x plus root dosyalari farklidir
eminnmsn ? ve bildigin varmı one x plus root için yani ben her ikisi içinde aynıdır die tahmin ettmiştim
peki nerden bulabilirim o dosyaları acaba ve root yapma işlemi nasıl yapılıyor ?Yontem aynidir ama root dosyasi farklidir
chainfire ne oluyor dostum ? root yani android bölümündeki yükliyecegim uygulamarda oyunlarda sorun çıkmasın die root yapmak istemiştim eger android bölümündeki tüm yüklemek istediğim şeylerde sorun çıkarmaz sa boşa uğraşmayım sorunsuz yüklenirmi herşey ?program ve oyunlar yükleniyor sorunsuz ve c-rackli free sürümleri heryerden bulabiliyorsun root bazı uygulamalarda kullanılıyor ama çok işine yarayacağını sanmam one x+ iyi telefondur zaten tegra olduğundan dolayı o telefonun chainfire'a ihtiyacı kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?