kritik sistem hatası nedir?

Konu Sahibi
kritik sistem hatası nedir?
ekranın sağ alt köşesinde sarı bir üçgen var kritik sistem hatası diyo virüs bulaşmış olabilir dedim bilgisayarı tarattım bi şey çıkmadı sizce ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum
ha bide üçgenin üstünü tıkladığım zaman virüs bursters diye bi programı indirin diye bi internet sayfası açılıyo

MagNum

Üye
Arkadaşımdada Aynı Sorun OLmuştu Ama Panda iLe Tarattı ve Sorun ÇözüLdü İstersen Pandayı Dene

KimyageR

Kapalı Hesap
virüs olduğu belli. Avastı kurup dene veya MagnuM unda dediği gibi pandayıda deneyebilirsin. Kolay gelsin ...

Konu Sahibi
ilgilendiğiniz için teşekkürler kendi bilgisayarımda mcafee kuruluydu virüsü bulamadı bende kaldırdım avg yi kurdum o buldu şimdi sorunum düzeldi yalnız avg her klasörü tıklayışımda arka planda tarama yapıyo yavaş çalışıyo sizce en iyi ve sistemi kasmayan virüs programı hangisi ne önerirsiniz arkadaşlar benim bilgisayarda mcafee avg ye göre daha hızlı çalışıyo ve kasılma olmuyo fakat virüsü bulamadı

KimyageR

Kapalı Hesap
Yavaş sistemler için en iyisi avast. Avast kullanıyorum, mutluyum ve mesudum. Önerilir ...

Avast ii sayılır ama yorar en iisi biraz kassın makine ama sağlam olsun!!.. Norton Antivirüs 2006 favorim!! Ama biraz pahalı

Kaspersky ve Bitdefender'ı aynı anda kullanıyorum. Bilgisayar açılışta biraz kasıyor ama daha sonra herşey normal. Tercih senin.

Konu Sahibi
önerileriniz için teşekkürler

JunG

Üye
virüs programında en iyisi NOD32 'dir.
Sessiz sessiz işini yapıyor. 2 yıldır kullanıyorum. daha virüs bilgisayarda barınamadan siliniyor. bilgisayarıma girmeye çalışmayan virüs kalmamıştır. hepsini buluyor. günde 2 defa kendini güncelliyor.

şiddetle tavsiye ederim.