dRaJ3N
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende üniversiteliye verilen karttan aldım sadece taksitli alışverişler için
Ben hiç kullanmıyorum ama 5 dakika önce gelen mesajda şu yazıyor:
Sayin musterimiz vakifbank worldkart inizin limiti yeterli olmadigindan isleminiz gerceklesmemistir. Limit artis talebiniz için 444 0 724 u arayiniz.
Marketi komple satın aldı geliyor heraldeMecbur değilseniz kadınların eline vermeyin kartınızı.
Yok hocam ben kendimi tutuyorumBaşlarda öyleydi bende de ama dayanamadım
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Sayin musterimiz vakifbank worldkart inizin limiti yeterli olmadigindan isleminiz gerceklesmemistir. Limit artis talebiniz için 444 0 724 u arayiniz.
Marketi komple satın aldı geliyor heraldeMecbur değilseniz kadınların eline vermeyin kartınızı.
Zengin çift yorgan yatmakta, ikiz yatakta el yordamı. Sevişen gençler çoğalmakta. Kör tuttuğunu düzmekte. Zengin kör, tutulan düzülen hep biz olduk: "alt tabaka" Kahkaha peşinde koştuk, koltuk sevdasına vurduk, Açken bile göz görmez olmuş. Hortumlarla tuz kurutulmuş Kahraman bile göz yummuş.Aynen ama kart bazen lazım oluyor. Maaşınızın yarısı kadar bir kart alın yeter. Parayı unuttuğunuzda kullanırsınızı. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmak lazım.
Bu ne şimdi? Ne alaka? Ben üstüme alınmadım düzülme olayını...Zengin çift yorgan yatmakta, ikiz yatakta el yordamı. Sevişen gençler çoğalmakta. Kör tuttuğunu düzmekte. Zengin kör, tutulan düzülen hep biz olduk: "alt tabaka" Kahkaha peşinde koştuk, koltuk sevdasına vurduk, Açken bile göz görmez olmuş. Hortumlarla tuz kurutulmuş Kahraman bile göz yummuş.
Sagopa feat ceza saltanatın hakimleri
Şehir dışında okuyorsanız kredi kartı şart oluyor. Düzenli geliriniz yok, aileniz para gönderemedi/geç gönderdi. Nakit paranız çalındı/kaybettiniz vs dünyanın bin türlü hali var.Kredi kartını her zaman yanlış bulmuşumdur, yakın arkadaşlarım sürekli kullanıyor ancak paran yoksa almazsın sonuçta katrilyonlar kazanan kişiler değiliz ki olsa burda neden duralım forumu neyleriz ozamanhele üniversite öğrencilerine kart verilmesi hepten saçmalık bence, gerçi vermeleri bir yönden iyi oluyor 2 gün önce 2 genç üniversiteli metro başında 5 saattir bekliyorlarmış 4 lira metro parası yok diye 5 lira veren kimse çıkmamış benden başka, bu gibi durumlarda lazım oluyor aması var işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?