Kredi Kartı No su Olmadan Para Alma

Sponsorlu Bağlantılar

ABC

ABC

Üye
    Konu Sahibi
Kredi Kartı No su Olmadan Para Alma
arkadaşlar ya benim bir sorum olacak internetten bir dosya indircem free felan yazmıo mesela . ama paralı lup olmadığı belli değil.ben bu dosyyı indirdiim vakit kredi kartı no 'su veya herhangi bir bilgi vermesem benim adsl faturama bunun ücretini yansıtabilirler mi?şimdiden teşekkürler.

Darkmayne

Darkmayne

Üye
Ben soruna cvp vereym fakat kesin emin değilim.Bence böle bişey mümkün değil çünkü adsl faturası sadece internette kalış sürenle ilgili böle ekstra bir para alamaz kredi kartını da vermediğine ve istenmediğine göre o program bedavadır..

__Midas__

__Midas__

Üye
hayır olmaz...

ABC

ABC

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Darkmayne &#064; Jan 11 2006, 11&#58;35 PM) [post=250601]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ben soruna cvp vereym fakat kesin emin değilim.Bence böle bişey mümkün değil çünkü adsl faturası sadece internette kalış sürenle ilgili böle ekstra bir para alamaz kredi kartını da vermediğine ve istenmediğine göre o program bedavadır..
[/b][/quote]

ben yine de tam emin olamıyom ama umarım yoktur

iceboy

iceboy

Üye
Kesinlikle imkansiz&#33; Birincisi oyle birsey olsa bile (dial-up&#39;da oldugu gibi) sana bir sekilde bunun belirtilmis olmasi ve uyarilman gerekir.

Dial-Up kullananlarin boyle bir risk almalari mumkun. Ama adsl gibi baglantilarda, sabit bir ucret odersin ve odeme direk senin ISP&#39;ne gider. Senin ISP&#39;inden baska kimse de senin kredi karti bilgilerine sahip degildir. Yani boyle birseyin olmasi kesinlikle imkansiz. Yoksa oyle olsaydi su anda millet milyar liralik adsl faturalariyla bogusuyor olurdu&#33;&#33;&#33;

Üst Alt