karıştırmışım sanırım ama yaşınız kaç ?hangi siteden kardesim
- MaxiCep burada da 17 oluyor (2013)yas 18 kardesim ozamanlar 16 dikarıştırmışım sanırım ama yaşınız kaç ?
Maxicep üyeleri bişi deyice kızıyorlar(değiştirdim adını) - MaxiCep konuda 21 olarak geçmekte o zamanlar (2012)
---------------
yunus4554 kimdir- MaxiCep burada da 17 oluyor (2013)
yas 18 kardesim ozamanlar 16 dikarıştırmışım sanırım ama yaşınız kaç ?
Maxicep üyeleri bişi deyice kızıyorlar(değiştirdim adını) - MaxiCep konuda 21 olarak geçmekte o zamanlar (2012)
---------------
yunus4554 kimdir- MaxiCep burada da 17 oluyor (2013)
aynenheyt be adam tanidi seni yunus

ama ordaki arkadaş sen 21 yaşındasın diyoryas 18 kardesim ozamanlar 16 di
yas 18 kardesim ozamanlar 16 di
aynen![]()
anlaşılan herkese farklı bir yaklaşım var, birde ben senin kardeşin değilim o kelimeyi bana kullanma 

usta kardessim lafinaa niye alindin ben yasins bakmamistimama ordaki arkadaş sen 21 yaşındasın diyor![]()
anlaşılan herkese farklı bir yaklaşım var, birde ben senin kardeşin değilim o kelimeyi bana kullanma
@MrTech sana 21 mi demiş o zamanlar![]()
![]()

usta kucuk bir ilcede yasiyorum ve teklonojik urunler cok yok bende internetten siparis edecem ama kredi karti lazim bilmem anlata bildim mi18 yaşındasın liseye gidiyorsun veya lise bitti kredi kartı mı alacaksın? Ön ödemeli kartlar neyinize yetmiyor anlamıyorum.
Paypal, ininal bunlarda mastercard geçen her sitede geçecektir, kredi kartı riskli iş hele ki çalışmayan biri için, bir söz var mesela şuan ki konumuzla alakalı: bekara eş boşamak kolaydırusta kucuk bir ilcede yasiyorum ve teklonojik urunler cok yok bende internetten siparis edecem ama kredi karti lazim bilmem anlata bildim mi

paypal hesabim var zaten:/Aynen dedim paypal al diye dinlemiyor adam
al al yapacak birşey yokpaypal hesabim var zaten:/
kredi kartını hemen al, pazartesi ilk işin bankaya gitmek olsun 
iyde alamaz dediniz :/al al yapacak birşey yokkredi kartını hemen al, pazartesi ilk işin bankaya gitmek olsun
![]()
git boşver bana verin de aileden biri varsa onu götür onun üzerine al ve kesin şekilde al al ve kullaniyde alamaz dediniz :/

tm saolgit boşver bana verin de aileden biri varsa onu götür onun üzerine al ve kesin şekilde al al ve kullan![]()

yakinimdan unvrsteye giden de yokEğer üniversiteye falan gidiyorsan yada universiteli bir tanıdığın varsa isbankasi kart veriyor ben universiteye giderken aynı senin gibi kart almak istedim butun banka lar gelirim olmadığı için kart vermedi ama sadece isbankasi 250 tl limitli bir kart verdi

ogrenci deyilim ama gidip tum bankalari dolasacagimÖğrenci kartı çıkarabilirsin kardeşim 500 tl limiti oluyor. Tavsiyem finasbank dan al ek taksit yapıyorlar ve faizi diğerlerine göre daha düşük.