Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dur bağlamayı öğreniyim de belki ilerde eşimin kravatını bağlarım
Sidretül Münteha
Üye
Hiç Bi Zaman Beceremedimmm İkizimm Güzell Yapardıı
Bende Mal Gibi Bakınırdım Nasıl Yapıyor Diye
zaza
Üye
Lise yıllarında bu kravat tan çok çektim ama en azından bağlamayı bildiğim için birçok arkadaşım gibi senede bir bağlamıyordum
Sidretül Münteha
Üye
Ben Bozardım Takmayı Sevmezdimm Sallanırdı Yakalarımdan Hoca Kravatın Nerede ?
Ne Bİçim Öğrencisin Sen Dediği Anda Kravat Bağlamasını Bilmiyorum Napım Derdımm ( Bahaneeeeeeee )
zaza
Üye
Kravat bağlayamayana öğrenci denilmez zaten isteyen öğrenir offf püff yaparsan zaten öğrenemezsin
D-WADE/FLASH
Üye
Uzun süre oldu ya kravat takmayalı, kafadan bi dört sene falan olmuştur.. Taktığım yıllardada babama bağlatırdım.. Bir kez bağladığı kravat herhalde en az 2 ay falan giderdi..
O da iyiymiş.. Lise yıllarım, kravat taktığım günler aklıma geldi be, hey gidi günler..
Sidretül Münteha
Üye
Harbii Yaa Keşke Lise Yıllarımda Olsamm Ahh Ahhh Güzeldi
zaza
Üye
5 sene oldu lise biteli
Sidretül Münteha
Üye
Benım Kaç Sene Oldu
zaza
Üye
Sen bilmezsen kim bilecek kaç sene olduğunu kaç sene okudu son anda yırtıp 3 senemi okudun sende
Sidretül Münteha
Üye
Hayır Bana 4 Sene Vurmustuuuuuuuuuuuu
Bazen İyiki Vurdu Dıyorum Bazen Keske Vurmasaydı
D-WADE/FLASH
Üye
Okumak iyidir ya, lisans bittikten sonra yüksek lisans düşünüyorum.. Avrupa'da filan yapabilirsem çok iyi olacak.. Hiç aceleye gerek yok işe girmek için.. kim uğraşacak kravatla..
Okumak iyidir ya, lisans bittikten sonra yüksek lisans düşünüyorum.. Avrupa'da filan yapabilirsem çok iyi olacak.. Hiç aceleye gerek yok işe girmek için.. kim uğraşacak kravatla..