'Kral' tahta geçiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
'Kral' tahta geçiyor!
Ankaragücü mağlubiyetinin ardından olağanüstü hal ilan edilen Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Teknik direktör Frank Rijkaard ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Hakan Şükür'ün sportif direktörlüğe getirilmesi bekleniyor.




Tarihinin en çalkantılı dönemlerinden birini yaşayan Galatasaray'da sular durulmuyor. Ankaragücü maçının ardından olağanüstü toplanan yönetim kurulu henüz somut kararlar almasa da teknik direktör Frank Rijkaard'ın sarı-kırmızılı kulüpteki günleri sona eriyor.
Yönetim içinde de Hollandalı teknik adamın geleceği konusunda tam bir mutabakat sağlanmış değil. Her ne kadar kötü gidişin faturası Rijkaard ve Adnan Sezgin'e kesilse de başkan Adnan Polat, Yiğit Şardan ve Murat Yalçındağ gibi önemli isimlerin bu konuda çekimser kalması, yönetimin net bir açıklama yapmasının önüne geçiyor.
Frank Rijkaard'ın görevinden alınması durumunda Galatasaray'ın gündeminde ise 2 isim yer alıyor. Sarı-kırmızılılar şu ana kadar sadece Hikmet Karaman ve Hakan Şükür ile görüştüler. Ancak Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı'nın 3 yıllık sözleşme yaptığı Hikmet Karaman'ı bırakmak istememesi bu transferin gerçekleşmesini engelliyor.
Bu durumda Hakan Şükür'ü sportif direktör olarak takımın başına getirmeyi planlayan sarı-kırmızlı yönetim, teknik direktörlük görevi için ise Hagi-Tugay Kerimoğlu ikilisini düşünüyor.
Fenerbahçe derbisi öncesinde teknik direktör sorununu çözüme ulaştırmayı hedefleyen Galatasaray yönetiminin bu hafta içinde önemli adımlar atması bekleniyor.


ntvspor
 
  • Beğen
Tepkiler: Necmati
Necmati

Necmati

Üye
daha deneyimi yok ama :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt