köyde oturuyorum nasıl internet bağlatabilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalman

Üye
    Konu Sahibi
köyde oturuyorum nasıl internet bağlatabilirim ?
Merhaba arkadaşlar oncelikle ben koyde oturuyorum evde masaustu pc var ama internet yok daha once hiç internet bağlattirmadim nasil yapiliyo onuda bilmiyorum yani nasil bağlaniyor koydeki eve bi ara sanirim telefon kaplosu ile bi bağlanti oluyormuş onuda tam olarak bilmiyorum birde modem varmis o nasil çalişiyor bilemiyorum acaba Allah rizasi için geniş çaplı bilgiler verebilir misiniz ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
4441444 Ara ve en sağlıklı bilgiyi al...

-Emre

-Emre

Üye
ttnete git sor eğer orada adsl desteği warsa paketlerden birini secip bağlatırsın. yoksa 3g mobil modemlere bak (turkcell vınn, avea jet, vodem ) gibi

Bysalman

Üye
    Konu Sahibi
Modemler nasil oluyor acaba sadece modem aliyoruz dimi eve bi alet bağlanıyor mu ?

Metin MF

Metin MF

Üye
vınn

night_jack

night_jack

Üye
Telefon hattının geçtiği bir çok yerde adsl bağlantısı zaten oluyor ama yalın adsl tarzı yada fiber beklememek lazım.

serinaga

serinaga

Üye
JET al kardeş, cihazı USB porta tak ve bağlan, işte bu kadar ... Ama sizin köyde 3g yoktur yahu, iyisimi sen etrafta inernet kullanan varsa onlara danış.

pro.engineer

pro.engineer

Üye
Merhaba arkadaşlar oncelikle ben koyde oturuyorum evde masaustu pc var ama internet yok daha once hiç internet bağlattirmadim nasil yapiliyo onuda bilmiyorum yani nasil bağlaniyor koydeki eve bi ara sanirim telefon kaplosu ile bi bağlanti oluyormuş onuda tam olarak bilmiyorum birde modem varmis o nasil çalişiyor bilemiyorum acaba Allah rizasi için geniş çaplı bilgiler verebilir misiniz ?

konuyla alakalı değil ama merak ettim memleket neresi kardeşim ?

Joker.

Joker.

Üye
vınn şudur taşına bilen internet turkcell ne kadar çekiyosa oda okadar çeker

murat0288

murat0288

Üye
bu konuyu köydenmi açtın....

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arkadaşım dalga geçilecek bir konu yok..
bizim köyümüzdede internet yoktu...
telefon hattı çok eski oldugu için..
2 tane genç kafa kafa verdiler gittler dilekçe felan verdiler.
köye yeni hat çekildi ve 8mbps hız destekliyor.

şuan kullanan ev sayısı 4 Bende gidince arada uğruyorum. ne kesilme nede kopma var.

bu kadar uğraşamam diyorsan vınn al derim.. diğer operatörlerden daha iyi çekecektir..
bizim köyde turkcell 3G nin tam çektiğini düşünürsek.. ordada hiç yoktan adam gibi internete girmeyi sağlar sana.

Emrgncy

Emrgncy

Üye

şuan kullanan ev sayısı 4 Bende gidince arada uğruyorum. ne kesilme nede kopma var.

bu kadar uğraşamam diyorsan vınn al derim.. diğer operatörlerden daha iyi çekecektir..
bizim köyde turkcell 3G nin tam çektiğini düşünürsek.. ordada hiç yoktan adam gibi internete girmeyi sağlar sana.

+1 köyünüzde hangi operatör daha iyi çekiyorsa veya hangisinin 3g şebekesi varsa onu tercih et, çekimlerinde sorun varsa mecbur TTnet... :D

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
murat0288

murat0288

Üye

arkadaşım ben dalga geçmiyorum 30.08.2012 de açmış arkadaş konuyu, interneti bağlatmadığını nasıl bağlatacağını sormuş ama bu konuyu internetten maxicepten açıyor bunu nasıl yaptı merak ettim, komiklik yapıp yada dalga geçseydim gülücük felan koyardım yanına....

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
köylü milletin efendisidir

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
15097

15097

Üye
Telefonunu modem olarak kullanabilirsin :oke: 3G destekliyorsa gayet hızlı olur :)

yunusemrekayra

Üye
arkadaşım en yakın telkom'a git,derdini aynen söyle,onlar sana yardımcı olurlar.

Üst Alt