Kovalainen 5.likten Memnun Değil..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Kovalainen 5.likten Memnun Değil..
Macaristan'da elde ettiği ilk yarış galibiyetinin ardından Avrupa Grand Prix'si sıralamalarında beşinci sırada kalan Fin pilot Heikki Kovalainen, aracın durumunun iyi olmasına rağmen daha iyi bir sonuç elde edemediği için üzgün.



Kovalainen, "Aracımın dengesi yerindeydi ve seanslar boyunca gelişmeye devam ettik. Bununla birlikte, hata yapmayıp maksimum performans sergilememe rağmen beşinci sırada kaldığım için biraz üzgünüm. Şimdi mümkün olduğunda fazla puan toplamak bize bağlı ve gridin temiz tarafından iyi bir start almalıyız. Stratejimiz yarış boyunca pozisyon kazanmak adına bize yardımcı olacaktır." diye konuştu.

Takım patronu Ron Dennis ise sıralamaların ardından, "Bugün hem Lewis hem de Heikki'den yarış stratejilerine bağlı olarak iyi tur dereceleri gördük .Ayrıca ilk kez koşulcak olan yeni piste iyi hazırlandık. Bugün iki sürücümüz de zor koşullarda duvarlardan uzak durarak iyi iş yaptılar."

"Umarım ki yarınki yarış sorunsuz bir yarış olacak ve Valensiya pisti Formula 1 takviminin düzenli ve ayrılmaz bir parçası olacak. Valensiya çalışanlarına tebriklerimizi iletmek istiyoruz. Bu harika pist, sporda Monaco gibi pistler arasında yerini almak için umut vaad ediyor." dedi.
 


Üst Alt