Kovalainen 2009'da McLaren İle Devam Ediyor..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Kovalainen 2009'da McLaren İle Devam Ediyor..
Mclaren Mercedes takımı Macaristan'da autosport'a yaptığı açıklamada, Heikki Kovalainen'in 2009'da takımda devam edeceğini doğruladı.



Fin pilot İngiliz takıma sezon başında katıldı. Kovalainen genel olarak sıralamalarda iyi performans göstermesine rağmen yarışlarda yaşadığı şanssızlıklar ve bazı zayıf performanslar ile beklediği sonucu gösteremedi ve puan tablosunda gerilere düştü.

Kovalainen Mclaren'de sadece 1 kere Malezya'da podyuma çıkabildi ancak İngiltere'de de ilk pole pozisyonunu kazandı.

Kovalainen'in takımla anlaşmasında gelecek sene opsiyonluydu ve takım anlaşmayı uzatarak ortaya çıkan spekülasyonları sonlandırmış oldu.

Henüz resmi açıklama olmasada takımın CEO'su Martin Whitmarsh "Heikki'yi sezon başında hoş karşıladık. Vodafone Mclaren Mercedes ile anlaşması var ve 2009 sezonunda da bizimle yarışmaya devam edecek." dedi.

--------------- Ekleme ---------------

tabiki heikki ile devam edecek..çünkü bu pilot henüz şampiyonluğa hazır değil ve hamiton'ı destekleyecektir...takım bu durumu bildiğinden ve hamiton'ı uzun yıllar tanıdığı için birinci pilotunu şampiyon yapmak isteyecektir...kısaca mclaren takımı burada güzel bir strateji uyguluyor...ama Ferrari bu duruma ne kadar izin verir o da bilinmez...
 
schumici

schumici

Üye
heikki nin önünde daha yol var biraz daha şans tanınmalı ama o da kendinin üstüne daima dahada koymalı
 

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
475
Doğuş Pertez
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
669
tragedie
>>impacter<<
Cevap
1
Görüntüleme
483
schumici


Üst Alt