minoo
Üye
kötü rüya :(
Bu sabah 7.00 da uyandim.cepten maxiye qirdim.takıldm biraz.Enes'le knusurken tel elimde uyuyakaldm.bir rüya qórdüm.anlatayim hemen..
bi mekan var.adi maxicep..kampüs qibi bisey.kantine qirdim küçük bi kiz aqliyodu.noldu sana dedm elinde cizdqi bi resim wardi.yirtilms.ben kzla ilqilenrken AKSİ(SİBEL) qeldi.kücük kizin resmini yirtip döven Sibelmiş.kiza baqirdi yeniden..sonra Sibel qitti.sandalyede oturan yaşli bi teyze vardi.kalp krizi qecirip öldü
o teyze de NEGATİVE(admin)'in annesiymiş
sonra qarip bi sekilde üst kata cıktık.erkek kuaförüne qittik.berber MEHMET abiymis.TURKISCOWBOY(ENES) ve HALİL09(HALİL) sac kestiriyodu.Enes elinde telefonla maxiye qiriyodu
cok qaripti.hepinz dkkat edin kendnze
bi mekan var.adi maxicep..kampüs qibi bisey.kantine qirdim küçük bi kiz aqliyodu.noldu sana dedm elinde cizdqi bi resim wardi.yirtilms.ben kzla ilqilenrken AKSİ(SİBEL) qeldi.kücük kizin resmini yirtip döven Sibelmiş.kiza baqirdi yeniden..sonra Sibel qitti.sandalyede oturan yaşli bi teyze vardi.kalp krizi qecirip öldü
o teyze de NEGATİVE(admin)'in annesiymiş
sonra qarip bi sekilde üst kata cıktık.erkek kuaförüne qittik.berber MEHMET abiymis.TURKISCOWBOY(ENES) ve HALİL09(HALİL) sac kestiriyodu.Enes elinde telefonla maxiye qiriyodu

cok qaripti.hepinz dkkat edin kendnze

işin ilginç yanı ben 1 aydır boşvakitlerimi berber arkadaşın dükkanında geçiriyorum 3 gün öncede o arkadaşın annesi öldü
bunu gerçekten de yaptım arkadaşlar

traş etmişim seni