1STayTRue35 Üye Konu Sahibi Ne o? yapamayacağından mı korkuyorsun yoksa. Yoksa artık kendini ümitsiz vaka olarak mı görüyorsun kendini? Ben eskiden kaç kiloydum haberin var mı seninn?
Ne o? yapamayacağından mı korkuyorsun yoksa. Yoksa artık kendini ümitsiz vaka olarak mı görüyorsun kendini? Ben eskiden kaç kiloydum haberin var mı seninn?
1STayTRue35 Üye Konu Sahibi zombaka' Alıntı: Öf be kendimi ne kadar değersiz işe yaramaz hissettim kafama sıksammı acaba Genişletmek için tıkla ...
zombaka' Alıntı: Öf be kendimi ne kadar değersiz işe yaramaz hissettim kafama sıksammı acaba Genişletmek için tıkla ...
abandonware Üye Metin' Alıntı: bunu okuyunca kendimi daha ezik, daha değersiz hissettim. asosyal ve çevresi tarafından sevilmeyen biri olduğumu tekrar hatırlattın bana... Genişletmek için tıkla ... bende öyleydim ama maxicep gibi bir ailem oldu - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: Arkadaş çevrem yok. Ailemden başka beni seven de yok... Genişletmek için tıkla ... benimde aynen öyle
Metin' Alıntı: bunu okuyunca kendimi daha ezik, daha değersiz hissettim. asosyal ve çevresi tarafından sevilmeyen biri olduğumu tekrar hatırlattın bana... Genişletmek için tıkla ... bende öyleydim ama maxicep gibi bir ailem oldu - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: Arkadaş çevrem yok. Ailemden başka beni seven de yok... Genişletmek için tıkla ... benimde aynen öyle
kezban yenge Üye Annem annem :-) Teşekkürler. Gerçekten de işe yaradı. - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: Arkadaş çevrem yok. Ailemden başka beni seven de yok... Genişletmek için tıkla ... Oturduğun yerden benim hiç arkadaşım yok dersen tabiki de olmaz.Sakin bir daha değersizim gibi saçma şeyler düşünme.Hiç kimse senden değerli değildir
Annem annem :-) Teşekkürler. Gerçekten de işe yaradı. - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: Arkadaş çevrem yok. Ailemden başka beni seven de yok... Genişletmek için tıkla ... Oturduğun yerden benim hiç arkadaşım yok dersen tabiki de olmaz.Sakin bir daha değersizim gibi saçma şeyler düşünme.Hiç kimse senden değerli değildir
1STayTRue35 Üye Konu Sahibi kezban yenge' Alıntı: Oturduğun yerden benim hiç arkadaşım yok dersen tabiki de olmaz.Sakin bir daha değersizim gibi saçma şeyler düşünme.Hiç kimse senden değerli değildir Genişletmek için tıkla ... Tabii ki...
kezban yenge' Alıntı: Oturduğun yerden benim hiç arkadaşım yok dersen tabiki de olmaz.Sakin bir daha değersizim gibi saçma şeyler düşünme.Hiç kimse senden değerli değildir Genişletmek için tıkla ... Tabii ki...