1STayTRue35 Üye Konu Sahibi Byhaydar' Alıntı: Pozitif bi paylaşım Genişletmek için tıkla ... Elimden geldiği kadar
1STayTRue35 Üye Konu Sahibi veyseloglu' Alıntı: ne iyisi uçtum lan Genişletmek için tıkla ... hacı sen nerelerdesin yaa
abandonware Üye 1STayTRue35' Alıntı: hacı sen nerelerdesin yaa Genişletmek için tıkla ... normalde afyonluyum fakat sanal alemde yaşıyorum
1STayTRue35' Alıntı: hacı sen nerelerdesin yaa Genişletmek için tıkla ... normalde afyonluyum fakat sanal alemde yaşıyorum
1STayTRue35 Üye Konu Sahibi veyseloglu' Alıntı: normalde afyonluyum fakat sanal alemde yaşıyorum Genişletmek için tıkla ... Afyonlu olduğunu biliyorum da pek uğramaz oldun buralara son zamanlarda
veyseloglu' Alıntı: normalde afyonluyum fakat sanal alemde yaşıyorum Genişletmek için tıkla ... Afyonlu olduğunu biliyorum da pek uğramaz oldun buralara son zamanlarda
abandonware Üye 1STayTRue35' Alıntı: Afyonlu olduğunu biliyorum da pek uğramaz oldun buralara son zamanlarda Genişletmek için tıkla ... ya okul işte napiim bide eski bir cod'cu olarak modern warfare 2 yi satın aldım multisi çok zevkli oluyor onu oynuyorum
1STayTRue35' Alıntı: Afyonlu olduğunu biliyorum da pek uğramaz oldun buralara son zamanlarda Genişletmek için tıkla ... ya okul işte napiim bide eski bir cod'cu olarak modern warfare 2 yi satın aldım multisi çok zevkli oluyor onu oynuyorum
1STayTRue35 Üye Konu Sahibi veyseloglu' Alıntı: ya okul işte napiim bide eski bir cod'cu olarak modern warfare 2 yi satın aldım multisi çok zevkli oluyor onu oynuyorum Genişletmek için tıkla ... İyi bakalım reyiz özletme kendini
veyseloglu' Alıntı: ya okul işte napiim bide eski bir cod'cu olarak modern warfare 2 yi satın aldım multisi çok zevkli oluyor onu oynuyorum Genişletmek için tıkla ... İyi bakalım reyiz özletme kendini
abandonware Üye 1STayTRue35' Alıntı: İyi bakalım reyiz özletme kendini Genişletmek için tıkla ... peki tamam
Metin MF Üye bunu okuyunca kendimi daha ezik, daha değersiz hissettim. asosyal ve çevresi tarafından sevilmeyen biri olduğumu tekrar hatırlattın bana...
bunu okuyunca kendimi daha ezik, daha değersiz hissettim. asosyal ve çevresi tarafından sevilmeyen biri olduğumu tekrar hatırlattın bana...
1STayTRue35 Üye Konu Sahibi Metin' Alıntı: bunu okuyunca kendimi daha ezik, daha değersiz hissettim. asosyal ve çevresi tarafından sevilmeyen biri olduğumu tekrar hatırlattın bana... Genişletmek için tıkla ... Kimse değersiz değildir bunu neye dayanarak söylüyorsun... Eğer böyle düşünüyorsan yapcak birşey yok kendini böyle kabullenceksin.
Metin' Alıntı: bunu okuyunca kendimi daha ezik, daha değersiz hissettim. asosyal ve çevresi tarafından sevilmeyen biri olduğumu tekrar hatırlattın bana... Genişletmek için tıkla ... Kimse değersiz değildir bunu neye dayanarak söylüyorsun... Eğer böyle düşünüyorsan yapcak birşey yok kendini böyle kabullenceksin.
Metin MF Üye 1STayTRue35' Alıntı: Kimse değersiz değildir bunu neye dayanarak söylüyorsun... Eğer böyle düşünüyorsan yapcak birşey yok kendini böyle kabullenceksin. Genişletmek için tıkla ... Arkadaş çevrem yok. Ailemden başka beni seven de yok...
1STayTRue35' Alıntı: Kimse değersiz değildir bunu neye dayanarak söylüyorsun... Eğer böyle düşünüyorsan yapcak birşey yok kendini böyle kabullenceksin. Genişletmek için tıkla ... Arkadaş çevrem yok. Ailemden başka beni seven de yok...
1STayTRue35 Üye Konu Sahibi Metin' Alıntı: Düzeltemem. Düzeltebilmem için önce hiç olmazsa en az 20 kilo vermem lazım. Genişletmek için tıkla ... Kaç kilosun
Metin' Alıntı: Düzeltemem. Düzeltebilmem için önce hiç olmazsa en az 20 kilo vermem lazım. Genişletmek için tıkla ... Kaç kilosun
1STayTRue35 Üye Konu Sahibi Metin' Alıntı: Normal değil işte. Genişletmek için tıkla ... O zaman normal yap...