KOta Aşımı Yardım ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mop

Üye
    Konu Sahibi
KOta Aşımı Yardım ??
Arkadaşlar Bu ay kota ayın 5 inde daha 3.6 gb oldu nedenei ne olabilir virus programındanfln kaynaklanıo olabilirmi güncelleme yapmasından dolayı virus programı avg 9 bide casusu yazılım programı spyware doctor kullanıorum bide pc ye format attım bazı programalrın güncellemsi oluo bildiğiniz gibi ondan mı ?anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu programlar yaptığım işlemler bu kadar kota yaparmı tabi bunun yanında facebook ve diğer siteelrde gezintimde var bide avg ayaralrını başta tam yapamadığımdan dolayı 1 kaç kere silip yüklemek zorunda kaldım herhangi bi bilgiye sahipseniz paylaşırsanız sevinirim..

Nedved

Emekli Yönetici
Yazdıklarınızın hepsi kotayı etkileyen faktörler...Özellikle video klip veya film izliyorsanız , bunlar da ciddi derecede kotayı etkiliyor...Antivirüs yazılımınız ve anti-spyware yazılımınız otomatik güncelleme yapıyorsa , bunlar da kotaya etki ediyor...Mesela Kaspersky kullanıyorum...Ağ izleyicisinden baktım , en çok download yapan yazılımmış...Günlük ortalama 250-300 MB arası veri indiriyor...Var gerisi kendin hesapla...En iyisi kullandığın yazılımların güncelleme özelliği varsa bunları manuel olarak ayarla...

formattan soraki program güncellemeleri acayip dolduruyor kotayı gecen ay aynı sey basıma geldi...

windows güncellemesi de olabilir siteler kotayı doldurmaz birşey indirmediğin sürece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...