KOta Aşımı Yardım ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mop

mop

Üye
    Konu Sahibi
KOta Aşımı Yardım ??
Arkadaşlar Bu ay kota ayın 5 inde daha 3.6 gb oldu nedenei ne olabilir virus programındanfln kaynaklanıo olabilirmi güncelleme yapmasından dolayı virus programı avg 9 bide casusu yazılım programı spyware doctor kullanıorum bide pc ye format attım bazı programalrın güncellemsi oluo bildiğiniz gibi ondan mı ?anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim... :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu programlar yaptığım işlemler bu kadar kota yaparmı tabi bunun yanında facebook ve diğer siteelrde gezintimde var bide avg ayaralrını başta tam yapamadığımdan dolayı 1 kaç kere silip yüklemek zorunda kaldım herhangi bi bilgiye sahipseniz paylaşırsanız sevinirim..

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Yazdıklarınızın hepsi kotayı etkileyen faktörler...Özellikle video klip veya film izliyorsanız , bunlar da ciddi derecede kotayı etkiliyor...Antivirüs yazılımınız ve anti-spyware yazılımınız otomatik güncelleme yapıyorsa , bunlar da kotaya etki ediyor...Mesela Kaspersky kullanıyorum...Ağ izleyicisinden baktım , en çok download yapan yazılımmış...Günlük ortalama 250-300 MB arası veri indiriyor...Var gerisi kendin hesapla...En iyisi kullandığın yazılımların güncelleme özelliği varsa bunları manuel olarak ayarla...

hayalet_hckr

Üye
formattan soraki program güncellemeleri acayip dolduruyor kotayı gecen ay aynı sey basıma geldi...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
windows güncellemesi de olabilir siteler kotayı doldurmaz birşey indirmediğin sürece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt