''korumali Nesleler GÖnderİlemİyor''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guvenkaya

guvenkaya

Üye
arkadaslar cok basit xploreden sistem dosyasindan programi bulun ve gonderin 100de 100 calisiyor ben n70de yapiyorum sorunsuz

nazif41

nazif41

Üye
kardeş X-plore yi kurman gerekiyor bak ondan sonra korumalı nesne dinliyormu:oke:

aydin45

aydin45

Üye
ben bi arkadaşa oyun atcaktım benimki sybian onunki deil oyunun uzantısını .ja yaptım gönderdim ama arkadaşımın telefonunda uzantısı gözükmüyo sadece dosya ismi gözüküyo bunun bir yolu var mı

qubi34

Üye
kardeş bir sorun daha var java destekleyen telefona (jav) uzantısını değiştirerek gönderebiliyorum ama gönderdiğim telefon uzantısını değiştirmiyor acaba başka yöntemi varmı bu işin ???

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
programın üzerindeyken seçenek yapıp yeni isim ver diyeceksin daha sonra isim çıkacak en sonundaki sis yazısını . si yapacaksın eğer 6600 dan yüksek ise gönderdiğin program karşı telefonda açılır 3230 bu işlemle program gönderildiğinde yüklemiyor!

yaratıkk

Üye
:oke:ARKADAŞLAR KORUMALI NESNELER GÖNDERİLEMİYOR SORUNUNA ÇÖZÜM NESNENİN EXE SİNİN ÜSTÜNDEKİ SİS İ KALDIRINCA GÖNDERİLEBİLİYOR :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bazı telefonların özelliklerinde var bunlar şifrekoyuyorsunuz ve dosyalar yollanmıyor ölebirşey olabilir.

faramir_10_61

Üye
güzel bi konuya temas ettiniz teşekkürler

sasaki97

Üye
ProfiExplorer veya fexplorer ı indirdim attım telefona kurmaya çalıştım sıs uzantılı dosya açılmıyor dior

ckarabulut

Üye
.si , .txt , .sit fln ne varsa yazdım ancak e72 de hala korumalı dosya dıyor??

FURKAN418

Üye
sağolun yrdmnz dknd:oke:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
kardeş bir sorun daha var java destekleyen telefona (jav) uzantısını değiştirerek gönderebiliyorum ama gönderdiğim telefon uzantısını değiştirmiyor acaba başka yöntemi varmı bu işin ???

her ikinizde xplorer varsa sen gonderecegin dosyalari ziple sikistir gonder. Arkadasin zipten cikarip yuklesin

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
ister uzantinin bir harfini degistir. Sis-siw jar-jaw vs; ister sifre programiyla uzantinin adini degistir. istersen zip veya rar kullan bazi teller .sis bazilari .jar bazilari virusten korunmak icin gonderilen her iki uzantili dosyayi desteklemez veya yuklemez. Bu teller icin tek yol destekledigi oyun veya proyu netten direk tele yuklemek tabiki antivirus denetiminden gecirdikten sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt