korsan sence ıyı bır seymı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sahin_k

sahin_k

Üye
    Konu Sahibi
korsan sence ıyı bır seymı?
:) gunumuzde herseyın sahtesı var pekı bu ıyı bır seymı?

Ozan

Ozan

Admin
Kesinlikle iyi birşey degil. Bunu En iyi, korsan olarak kullandığınız yazılım yada sanat eserinin, kendinizin olduğunu ve baskalarının aynı sekilde kopyasını kullandıgını düşünerek anlayabiliyoruz.

yasirarslan

yasirarslan

Üye
sence iyi birşey mi mesela sahte sen......

canturgay

canturgay

Üye
iyi bişey olsa adı korsan olmazdı...:)

yasirarslan

yasirarslan

Üye
doğru söyledin canturgay

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
ama bazen korsan daha iyi oluyor
ben summer hıt albümü alcakdım gittim 23.500 dedi
2 milyona aldım üstelik içinde 100 tane parça daha vardı:)
ablam 15 milyon para verdi tarkan ın albümünü al diye 12.500
korsan aldım 1.5milyon direk pc ye yükledim attım cd yi
orjinal olsa illa cd yi takcan pc ye

Salihyet

Salihyet

Üye
ben dvd yi kiralıyorum elimden geldiğince , ve oyun oynamıyorum (alırsam crysys gibi oyunları almayı tercih ediyorum) bi needforspeed , flight smilatör aldım ve crysys alıcm yakında ve korsana el uzatmak en son tercih olmalı.. mesela microsoft ev pc lerine çok fazla karışmıyor ;) bazı ekstra programlara (çoğuna) para vermeyi gerekli bulmuyorum ama işin içine sanat veya milli unsurlar girdiğinde korsana el uzatmıyorum (hayko cepkinin albümü gibi..)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tabiki kesinlikle iyi birşey değil.Adam okadar masraf ediyor karşılığında ama kopye satılıyor..Emeğe ihanet yani:( ama ne yazıkki indiriyorum..:(

Ozan

Ozan

Admin
ama bazen korsan daha iyi oluyor
ben summer hıt albümü alcakdım gittim 23.500 dedi
2 milyona aldım üstelik içinde 100 tane parça daha vardı:)
ablam 15 milyon para verdi tarkan ın albümünü al diye 12.500
korsan aldım 1.5milyon direk pc ye yükledim attım cd yi
orjinal olsa illa cd yi takcan pc ye
Bu olgu ile düşünürseniz, korsan herşey ucuz öyleyse herkes korsan almalı, para verenler enayi nasılsa :) Yani fikir ve sanat eserinin sahibine saygısızlık olmus oluyor. Hepimiz kullanıyoruz muhakkak ki 100% lisanslı kullanıcı olan yoktur ama mesela parasını hakettigini düşündügüm yazılımlar da lisanslıdır bende şahsen. Herkeste de maddi imkanları boyutunda olursa çok iyi olur.

Lisanslı ürün satısları, yeni bulusları ve girişimleri ortaya çıkaracaktır.

aLone

aLone

Üye
yha bence onalrda biraz bizi düşünmeleri lazım fiyarları uygun yapsalar korsan almayız ztn

ouSahin

ouSahin

Üye
sanatını ortaya döken kişilerin emeklerini çalmak ne zamandan beri iyi birşey oldu anlamadım:)

pahalı olabilir ama o albümü veya herhangi bir orjinal parçayı çıkartırken bedava yapmıyorlar:)

herkez emeginin karşılıgını ister

sahin_k

sahin_k

Üye
    Konu Sahibi
sence iyi birşey mi mesela sahte sen......

laf bana galıba nıck yuzunden :@sunuda bılmenı ısterım ben kımseyı taklıt etmem cunku kendımı ıspatlamak gıbı bır yarıs ıcınde degılım dunya umrumda degıl :)

sonbela

sonbela

Üye
Bence Korsan Cok İyi birsey (ibrahim tatlıses) Gecen yıl ki Konusması "Bizi Soyup Sogana Ceviriyorlar" Şimdi Hangi sanatcı Özellikle Ses sanatcısı Fakir Hiçbiri Üstelik Korsan Oldugu Halde Hala 100lerce sanatcıyım diye insan cıkıyor Piyasaya Örnek öykü&berk 1Şarkıyla Türkiyeyi Ayaga Kaldırdı Haketmedigi Yerde Bende Müzikle Ugrasıyorum hobaaa falan bagırmıyoruz hayvanlara hitap etmiyoruz Sonucta Kişisel Zevk İsteyen Dinler Ancak Ben Bu duruma Acıyorum Sadece Korsan Ürün Almak Kısmen Yanlış Ancak cok İnsan tanıyorum Param sanatcıya gitsin deyipte korsan ürün almayan yani bütcesi Düşük Olanlar için bence gerek korsan Yeterince Kazanıyorlar zaten Sanatcilar 1ayda 1 album Yaparlar İsteseler Sonucta bircogu Baskasının müzigini Kullanıyor besteyi müzigi Yapan daha az Para Alıyor Ve bir sanatcı O albümle YIL bOYUNCA kOnserlerde Koşuşturuyor yetmiyormu para doymuyorlarmı Ne Kadar ac gözlü insanlar ya nternet Yaygınlaşınca Radyo dinleyicide Azaldı Ancak Unutmayalım ki Herşey Oldugu gibi devam etmez sürekl teknoloji Gelişiyor Şahsen Ben DJ SONBELA SONBELA iSMİNİ 2005YILINDAN BERİ kULLANIRIM Ve Gectigimiz Aylara kadar hiçbir yerde Sonbela Olarak üye Olmak İstemedim Adım Calınmasın diye Ama Sonunda Oldu Calındı Ben Buna Maxicep'in aloganını diyip geciyorum Artık "taklitler aslını yüceltir"

Saygılarımla

--------------- Ekleme ---------------

Eklemek İstiyorum Yusuf Hayaloglu Sizce Bu parayı Hakettimi SADECE DOKUZ ŞİİR İÇİN TAM 125 BİN DOLAR ALDI, KASETE OKUDU. ŞİMDİ KİTAP YOLDA..
Hesaplansa Acaba Toplam Kac Para Aldı Bu parayı Ne Yaparak Aldıı ben Aylık 1500ytl üzeri Maaş Alıyorum yıllık eder 18000ytl Bunun Neresi Adalet birde Ben bu sanatcıya Para mı vercem Korsan Yayın cok iyi Oluyor Kesinlikleeeeeee ki benim Aldıgım Maaşın 3/1ini alanlar var bunlar insan degilmi Müzik dinlemeye Hakkı yok mu Fakir diye Kimse Hiçbirseyden Eksik Kalmamalı Ancak Bundan Ac gözlüler daha cok Faydalanıyor evinde pcsi Olan internetten Bedavaya İndrirken sarkıyı Olmayan Korsan Olsada Yine Para veriyor Sonucta korsan cd de bir emek İnsanların ekmek teknesi Korsan Hırsızlık degildir bence Onlar zaten emeginin bedelini kat kat fazlasıyla alıyor

sahin_k

sahin_k

Üye
    Konu Sahibi
ya helel olsun sana kardesım ne guzelde yazmısın valla :)

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
öykü&berk den bay geldi artık valla ya:agla
evlerinin önü boyalı direk başkada birsey yok radio tv paso evlerinini önü evininiz önüne taş düşsün bıkdım valla
Negative Lisanslı ürün satısları, yeni bulusları ve girişimleri ortaya çıkaracaktır.
bu doğru aslında
ben sadece müzik cdleri üzerine korsan kullanıyorum :)
fiyatları abartmasalar daha iyi olurda

leiche

leiche

Emekli Yönetici
adam akıllı fiyat koysalar kimse gidip korsan almaz.
atıyorum bir cd 10ytl korsanı 2.5
ama 5 ytl olsa kimse gidip korsan almaz.
mesala ben 5 cd alacaksam 10 liradan 110 yapar
benim dediğim gibi olsa 50
ee böyle olunca gelde korsan alma.

bir sanatcı albüm cıkartıyor içinde 1 şarkı güzel diğerleri fııs ben gidip 1 sarkı için 10 lirami werecem örneğin?
ya bütün şarkıları güzel yapsınlar parayı haketsinler yada cd fiyatlarını indirsinler

neyse cok yazdım galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt